Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă și-au făcut cont de Twitter în aceeași zi. Pe cine urmăresc cei doi lideri PSD

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 14:06
Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă și-au făcut cont de Twitter în aceeași zi. Pe cine urmăresc cei doi lideri PSD GALERIE FOTO
Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă și-au făcut cont de Twitter în aceeași zi. Pe cine urmăresc cei doi lideri PSD

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au conturi de twitter deschise în aceeași zi. Cei doi lideri PSD și-au început aventura pe respectiva rețea de socializare într-o zi simbol pentru România. Pe 1 decembrie 2018, când aniversam Centenarul, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă își făceau conturile de twitter.

Cei doi oameni politici nu sunt ahtiați după rețele de socializare, dar preluarea presedinției Consiliul Uniunii Europene de către România i-a obligat pe cei doi să aibă conturi de twitter. Forul de la Bruxelles are o politică foarte clară în ceea ce privește comunicarea și asta presupune conturi pentru oamenii importanți ai instituției pe toate rețele mari de socializare. Așa Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, care mâine va prezenta în plenul Parlamentului European programul României în fruntea Consiliului, au ajuns să aibă conturi de twitter.

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă și-au făcut cont de Twitter în aceeași zi. Premierul are mai mult succes decât șeful PSD

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au ales o dată istorică pentru deschiderea conturilor de twitter. Cei doi au intrat pe respectiva rețea de socializare pe 1 decembrie 2018, ziua în care am aniversat Centenarul Marii Uniri. Dealtfel primul mesaj al celor doi oameni politici a fost fix pe tema Centenarului. Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au postat același film dedicat evenimentului, dar fiecare cu mesajul său. Conturile sunt folosite pentru a ține legătura cu oficiali ide la Bruxelles. Dealtfel cei doi urmăresc pe twitter doar oameni politici din alte țări sau înalți funcționari din UE.

Viorica Dăncilă este mai activă pe twitter ca șeful său de partid, Liviu Dragnea

Chiar dacă au deschis conturile în aceeași zi, cele două personalități politice au trasee diferite pe twitter. Viorica Dăncilă are mai mult succes și o activitate mai mare. Premierul are 27 de postări, urmărește 79 de persoane și este urmărită de 592 de oameni. În schimb Liviu Dragnea stă mult mai prost. Șeful PSD are 8 postări, urmărește 42 de persoane și e urmărit de doar 104 utilizatori. Dealtfel, se vede că Liviu Dragnea este în vacanță în această lună. Dacă Viorica Dăncilă a postat ultimul mesaj pe 11 ianuarie, șeful PSD nu a scris nimic de mai bine de o lună, ultima postare fiind pe 12 decembrie 2018.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×