Viorica Dăncilă este la Strasbourg! Ce face acolo premierul

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 11:54
Viorica Dăncilă este la Strasbourg! Ce face acolo premierul GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă este la Strasbourg! Ce face acolo premierul

Viorica Dăncilă a ajuns la Strasbourg! Premierul va prezenta programul de lucru al Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. Primul-ministru va conduce delegația Guvernului României și va avea întâniri cu mai multe personalități. Viorica Dăncila va prezenta priorităţile țării noastre la conducerea Consiliului UE, în cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European

„Prim-ministrul Viorica Dăncilă va prezenta prioritățile Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European, care va avea loc marți, 15 ianuarie 2019, la Strasbourg. Premierul va conduce delegația Guvernului României, care va efectua o vizită de lucru la Strasbourg, în perioada 14-15 ianuarie 2019, în vederea prezentării Programului de lucru al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.”, este anunțul oficial făcut pe site-ul Guvernului României.

Viorica Dăncilă este la Strasbourg! Premierul va prezenta marți programul de lucru în plenul Parlamentului European

Viorica Dăncilă nu este singură la Strasbourg! Premierul conduce delegația României din care mai fac parte ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici și ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Constantin Budăi.

Viorica Dăncilă va vorbi în Parlamentul European, marți, 15 ianuarie 2019

Sesiunea plenară a Parlamentului European din 2019 se deschide luni, iar premierul Viorica Dăncilă va prezenta marți în PE priorităţile pe care le are Consiliul UE, a cărui președinție a fost preluată la începutul acestui an de România. De asemenea se va face și un bilanț al rezultatelor preşedinţiei austriece din ultimele şase luni. Pe agenda delegației României sunt întâlniri importante, cu omologi din alte țări europene. Tot în parlamentul European, în perioada 14-17 ianuarie, la Strasbourg, se va dezbate și o temă „fierbinte”: regulile de îngheţare a plăţilor UE către statele membre care intervin în instanţele judecătoreşti sau care nu iau măsuri împotriva fraudei şi a corupţiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×