Liviu Dragnea, o nouă înfrângere! A pierdut procesul în care îl reclama pe procurorul din dosarul Tel Drum

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 21:22
Liviu Dragnea, o nouă înfrângere! A pierdut procesul în care îl reclama pe procurorul din dosarul Tel Drum
Solicitarea lui Liviu Dragnea nu a fost primită. Sursa foto - hepta.ro

Liviu Dragnea a înregistrat o nouă înfrângere! De data aceasta, Curtea de Apel este cea care i-a respins solicitarea ca Inspecția Judiciară să o cerceteze pe procuroarea DNA Alexandra Lăncrănjan, care instrumentează dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea, o nouă înfrângere!

Condamnat la trei ani și jumătate de închisoare și încarcerat la Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a încercat să mai salveze din situație. N-a avut noroc și Curtea de Apel București a găsit inadmisibilă solicitarea fostului lider al PSD.

„Admite excepţia inadmisibilităţii. Respinge contestaţia ca inadmisibilă”. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

A pierdut procesul în care îl reclama pe procurorul din dosarul Tel Drum

Mai exact, Lider Dragnea a acuzat-o pe Alexandra Lăncrănjan că l-a anchetat pentru abuz în serviciu deşi fapta ar fi fost prescrisă. Mai mult de atât, fostul lider PSD spune că procurorul ar fi furnizat presei documente din dosar.

Dragnea nu a ezitat și a făcut plângere împotriva magistratului, dar Inspecţia Judiciară a stabilit că nu există indicii privind săvârșirea unei abateri disciplinare, astfel că dosarul a fost clasat.

Nemulțumit de rezoluție, Dragnea a deschis proces la Curtea de Apel București împotriva Direcției de Inspecție pentru procurori din cadrul Inspecției Judiciare. De remarcat că cei de la Curtea de Apel București au amânat de mai multe ori pronunțarea în acest caz.

Vă readucem aminte că Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai, practic a doua zi după alegerile europarlamentare. Atunci a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Fostul lider al PSD mai are o condamnare definitivă de doi ani de închisoare cu suspendare, primită în aprilie 2016 în dosarul Referendumului.

Nu se termină aici! Liviu Dragnea este urmărit penal și în dosarul Tel Drum. DNA a anunțat în noiembrie 2017 că a început urmărirea penală împotriva lui Dragnea și a șefilor de la Tel Drum pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×