Liviu Dragnea nu iese din închisoare! Cererea de permisie a fost revocată

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 15:28
Liviu Dragnea nu iese din închisoare! Cererea de permisie a fost revocată
Liviu Dragnea iese din închisoare pentru o zi. Sursa foto: wallstreet.ro

Liviu Dragnea se va afla din nou în libertate, însă doar pentru o zi. Fostul lider al PSD a primit permisiunea să iasă din închisoare!

UPDATE. Liviu Dragnea rămâne în închisoare! Cererea lui de permisie pentru o zi a fost declinată. Fostul lider PSD își dorea să fie în libertate pe 27 octombrie, cu o zi înaintea aniversării sale. Acesta va împlini 57 de ani pe 28 octombrie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Liviu Dragnea iese din închisoare pentru o zi

Liviu Dragnea va ieși din închisoare, pentru o zi, la începutul lunii noiembrie, potrivit unor surse citate de realitatea.net.

Liviu Dragnea a fost condamnat pe data de 27 mai de Instanţa Supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea nu se împacă cu ideea că a fost condamnat și se află la închisoare. Aceasta a depus, recent,  la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un recurs în casaţie și o contestaţie în anulare la Instanţa supremă.

Încă nu se cunosc exact motivele invocate de Liviu Dragnea în acțiunea de contestație în anulare, însă, potrivit legii, dacă cererea i s-ar admite, s-ar dispune eliberarea lui din penitenciar şi rejudecarea apelului de către un nou complet de cinci judecători.

Se pare că această contestație în anulare a fost depusă personal de Liviu Dragnea prin poștă, după cum a declarat fosta sa avocată, Flavia Teodosiu, pentru G4media.ro. Aceasta a precizat pentru sursa citată că nu ea îl reprezintă pe Liviu Dragnea și acesta urmează să își angajeze un apărător legal care să-l reprezinte în instanță.

Prin utilizarea celei de-a doa căi extraordinare de atac, recursul în casație, fostul lider PSD vrea să-i fie anulată condamnarea de 3 ani şi jumătate de închisoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×