Liviu Dragnea nu iese din închisoare! Cererea de permisie a fost revocată

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 15:28
Liviu Dragnea nu iese din închisoare! Cererea de permisie a fost revocată
Liviu Dragnea iese din închisoare pentru o zi. Sursa foto: wallstreet.ro

Liviu Dragnea se va afla din nou în libertate, însă doar pentru o zi. Fostul lider al PSD a primit permisiunea să iasă din închisoare!

UPDATE. Liviu Dragnea rămâne în închisoare! Cererea lui de permisie pentru o zi a fost declinată. Fostul lider PSD își dorea să fie în libertate pe 27 octombrie, cu o zi înaintea aniversării sale. Acesta va împlini 57 de ani pe 28 octombrie.


Liviu Dragnea iese din închisoare pentru o zi

Liviu Dragnea va ieși din închisoare, pentru o zi, la începutul lunii noiembrie, potrivit unor surse citate de realitatea.net.

Liviu Dragnea a fost condamnat pe data de 27 mai de Instanţa Supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea nu se împacă cu ideea că a fost condamnat și se află la închisoare. Aceasta a depus, recent,  la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un recurs în casaţie și o contestaţie în anulare la Instanţa supremă.

Încă nu se cunosc exact motivele invocate de Liviu Dragnea în acțiunea de contestație în anulare, însă, potrivit legii, dacă cererea i s-ar admite, s-ar dispune eliberarea lui din penitenciar şi rejudecarea apelului de către un nou complet de cinci judecători.

Se pare că această contestație în anulare a fost depusă personal de Liviu Dragnea prin poștă, după cum a declarat fosta sa avocată, Flavia Teodosiu, pentru G4media.ro. Aceasta a precizat pentru sursa citată că nu ea îl reprezintă pe Liviu Dragnea și acesta urmează să își angajeze un apărător legal care să-l reprezinte în instanță.

Prin utilizarea celei de-a doa căi extraordinare de atac, recursul în casație, fostul lider PSD vrea să-i fie anulată condamnarea de 3 ani şi jumătate de închisoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×