Liviu Dragnea, discurs plin de ironii la adresa lui Iohannis: ”Miercuri trimitem din nou bugetul leneșului. Poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 20:06
Liviu Dragnea, discurs plin de ironii la adresa lui Iohannis: ”Miercuri trimitem din nou bugetul leneșului. Poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea va retrimite acelasi proiect de buget 2019 catre Cotroceni

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că va trimite miercuri același proiect de buget ”leneșului de la Cotroceni” pentru promulgare! Președintele Camerei Deputaților a spus că proiectul de buget pe 2019 nu are nevoie de nicio modificare, deoarece a fost construit foarte bine! Președintele Klaus Iohannis a retrimis în Parlament proiectulș de buget pe 2019 pentru modificări, însă îl va primi înapoi în aceeași formă!

Liviu Dragnea va retrimite președintelui Klaus Iohannis proiectul de buget pe 2019 fără nicio modificare

„Teoretic, miercuri ar trebui să avem plen reunit, pentru a-i trimite din nou bugetul leneşului de la Cotroceni, poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.El a spus sâmbătă, la Slobozia, că Parlamentul nu va modifica legea privind bugetul de stat pe anul 2019 și că o va retrimite la promulgare în forma primită pentru reexaminare, deoarece bugetul a fost construit foarte bine și foarte riguros.

”Klaus Iohannis nu e șeful statului. E în mintea lui șeful statului, pentru că el acționează ca șef și el nu are dorințe, el are porunci și este foarte supărat și deranjat când cineva îndrăznește să pună la îndoială poruncile. Nu, n-avem ce să modificăm, pentru că bugetul a fost construit foarte bine și foarte riguros. Este doar dorința lui, intenția lui, voința lui de a întârzia cât mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cât mai mult rău României”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea buget 2019
Liviu Dragnea a spus ca va trimite proiectul de buget 2019 „lenesului de la Cotroceni”

”Îl vom retrimite la Cotroceni acestui domn, dacă-l găsim acolo, să-l semneze și să-l promulge”

Liviu |dragnea a mai spus că dacă guvernul va adopta ordonanță de urgență pentru aprobarea plafoanelor bugetare, săptămâna viitoare va fi aprobat bugetul, care va fi retrimis pentru promulgare.

”Îl vom retrimite la Cotroceni acestui domn, dacă-l găsim acolo, să-l semneze și să-l promulge, să se publice, pentru ca milioane de copii să beneficieze de alocații, programele de investiții să înceapă să se deruleze în forță, programele pe sănătate, unde s-au alocat sume uriașe, să înceapă să se deruleze, pentru beneficiul românilor. Dacă guvernul nu adoptă ordonanță, atunci o să se întârzie. Dar eu sper ca guvernul să-și dorească să aibă bugetul cât mai repede în vigoare să se implementeze. (…) Dacă este ședință luni, sigur va fi pe înseamnă că ăsta (OUG pe plafoane-n.r.) poate unicu motiv”, a adăugat Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×