EUROVISION 2016. Ovidiu Anton va reprezenta România la Stockholm

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
07/03/2016, 00:03
EUROVISION 2016. Ovidiu Anton va reprezenta România la StockholmGALERIE FOTO

UPDATE. Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision cu piesa „Moment of Silence”, după ce a câştigat Selecţia Naţională a a competiţiei, duminică, la Baia Mare.

În finala Eurovision România, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul pentru scena de la Stockholm, prin televot, scrie Agerpres.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Votul a putut fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…06), prin SMS, timp de o oră.

Ordinea de intrare în concurs a fost: 1. Florena — „Behind the Shadows”, 2. Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ — „The Voice”, 3. Dream Walkers — „Let It Shine”, 4. Vanotek feat. The Code & Georgian — „I’m Coming Home”, 5. Ovidiu Anton — „Moment of Silence” şi 6. M I H A I — „Paradisio”.

Spectacolul de la Baia Mare a cuprins un omagiu muzical adus Maramureşului, realizat de Paula Seling, alături de Dumitru Fărcaş, Corul bărbătesc din Finteuşul Mare, familia Petreuş, Cornelia şi Lupu Rednic.

După ce şi-au încheiat vineri misiunea în cadrul semifinalei Eurovision, patru dintre cei cinci membri ai juriului — Zoli, împreună cu Zoli Toth Project, Cezar Ouatu, Randi şi Uddi alături de Horia Moculescu — au susţinut recitaluri surprinzătoare duminică seara. Finala Eurovision România a putut fi văzută în direct şi în exclusivitate la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova, iar online, pe www.tvrplus.ro şi eurovision.tvr.ro.

Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 şi 14 mai.

În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu trei mai multe decât la ediţia precedentă.

România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveţia, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel şi Serbia.

LIVE VIDEO EUROVISION 2016. UPDATE. Mihai Traistariu, Ovidiu Anton si Florena se numara printre cei sase finalisti Eurovision Romania, alesi dupa semifinala ce a avut loc vineri la Sala Sporturilor din Baia Mare.

Acestora li s-au alaturat Dream Walkers, Vanotek feat. The Code & Georgian si Doru Todorut feat. Irina Baiant.

Mihai Traistariu, Ovidiu Anton, Florena si Dream Walkers au fost selectati in urma votului juriului. Restul de doi finalisti au fost selectati prin televot, de public.

Ovidiu Anton a primit 54 de puncte din partea juriului de specialitate, Dream Walkers – 47 de puncte, Florena – 44 de puncte, iar Mihai Traistariu – 33 de puncte, informează ziare.com.

LIVE VIDEO EUROVISION 2016. UPDATE. A început Semifinala Eurovision România 2016. Prezentatorii au anunţat cine sunt cei cinci membri ai juriului care vor comenta în direct fiecare prestaţie artistică: Horia Moculescu, Zoli Toth, Alexandra Cepraga, Cezar „The Voice” Ouatu şi Randi.

VEZI AICI LIVE VIDEO EUROVISION 2016

LIVE VIDEO EUROVISION 2016. Spectacolul semifinalei Eurovision România, la care vor participa 12 concurenţi şi vor avea loc două recitaluri, se transmite astăzi în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online pe TVR+, de la 20.30.

Finala competiţiei muzicale din România va avea loc pe 6 martie şi va fi transmisă, de asemenea, pe TVR1, TVR Internaţional şi online, pe tvrplus.ro.

„Vom avea pe scena de la Baia Mare un show dinamic şi modern. Grafica ce va rula pe ecranele de pe scenă şi din sală este asigurată de specialişti în producţii muzicale care au participat la numeroase festivaluri internaţionale de la noi, precum: Untold, Green Sounds, Electric Castle, Summer Well” a declarat Dan Manoliu, regizorul spectacolelor.

LIVE VIDEO EUROVISION 2016. Prezintă cu Ioana Voicu semifinala şi finala Eurovision, susţine cu Vunk un recital pe scena de la Baia Mare în 4 martie, dar este şi zi de zi printre concurenţi şi echipa TVR la repetiţii, scrie paginademedia.ro.

„Încep o experienţă care, pentru mine, cu toate bunele şi relele, va fi foarte interesantă. Vineri si duminică prezint semifinala şi finala Eurovision, împreună cu Ioana şi cu Jo. Live, pe pagina mea de Facebook, va arăt atmosfera de la pregătiri, de la repetiţii, din timpul concursului, o sa iau la întrebări concurenţii, juriul, echipa de producţie şi ce mai găsesc interesant”, a spus Cornel Ilie.

În finala Eurovision România vor intra patru concurenţi aleşi de juriu şi doi prin televoting în urma semifinalei din această seară. Finala competiţiei muzicale din ţara noastră va avea loc pe 6 martie.

LIVE VIDEO EUROVISION 2016. Telespectatorii vor putea vota de pe acelaşi număr de telefon pentru una sau pentru mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare melodie, din momentul în care se vor declara deschise liniile telefonice.

LIVE VIDEO EUROVISION 2016. Procedura de vot

Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!”, în jurul orei 23.30 şi se vor închide după 20 (douăzeci) de minute, la semnalul „STOP VOT!”.

LIVE VIDEO EUROVISION 2016. Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…12), prin SMS, la numărul 1200 (tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon – 1200 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 12, cu acelaşi tarif (1 euro + TVA / apel), valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone.

Ordinea intrării în concurs în semifinala din 4 martie, care se desfăşoară la Sala Sporturilor din Baia Mare, este următoarea:

1. Interpret: Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ Titlu piesa: The Voice
2. Interpret: Andra Olteanu Titlu piesa: Nai Nai
3. Interpret: Dream Walkers Titlu piesa: Let It Shine
4. Interpret: Irina Popa Titlu piesa: Lasă-mă, eu te las
5. Interpret: Jukebox Titlu piesa: Come On Everybody
6. Interpret: Mihai Băjinaru Titlu piesa: Never Too Late
7. Interpret: Vanotek feat. The Code & Georgian Titlu piesa: I’m Coming Home
8. Interpret: M I H A I Titlu piesa: Paradisio
9. Interpret: Florena Titlu piesa: Behind The Shadows
10. Interpret: Gaşca de Acasă Titlu piesa: Tu eşti povestea
11. Interpret: Ovidiu Anton Titlu piesa: Moment of Silence
12. Interpret: Xandra Titlu piesa: Superhuman

LIVE VIDEO EUROVISION 2016. În finala Selecţiei Naţionale din 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×