Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Ediția de marți, 2 aprilie

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
02/04/2019, 19:03
Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Ediția de marți, 2 aprilie GALERIE FOTO
Marți, 2 aprilie, se difuzează un nou episod spectaculos din Ferma

Marți seară, cu începere de la orele 21:30, Pro TV difuzează o nouă ediție din concursul-fenomen Ferma, producție cu care psotul din Pache Protopopescu cucerește audiențele primăvara asta. Se anunță un episod plin de surprize și momente tensionate.

Live Stream emisiunea Ferma de pe Pro TV, ediția de marți, 2 aprilie

Și în această săptămână, concurenții vor avea parte de noi provocări și probe dificile, menite să-i pună în situații neobișnuite. În plus, în fermă își face apariția un concurent surpriză, a cărui prezență va spori tensiunea.

Este vorba despre Paula Pavel, nimeni alta decât sora Claudiei, care intră în competiție cu planuri mari. P lângă dorința de a câștiga marele premiu, Paula nu va rata ocazia de a-și răzbuna sora. Vin vremuri grele pentru Brigitte Sfăt, cea care i-a făcut viața grea lui Cream, pe toată perioada șederii sale în fermă.

Paula, sora Claudiei Pavel, intră în competiția Ferma
Paula, sora Claudiei Pavel, intră în competiția Ferma

Paula Pavel intră în concurs și este hotărâtă să-și răzbune sora

În vârstă de 38 de ani, Paula Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați make-up artiști de la noi din țară, printre clineții săi numărându-se multe nume mari din lumea showbiz-ului. Înfuriată la culme de acuzațiile lansate de Brigitte Sfăt la adresa surorii sale, Paula intră în fermă pentru a o răzbuna pe Cream, dar și pentru a câștiga marele premiu de 50.000 de euro.

Concurenții din fermă au rămas muți de uimire, la vederea noii lor colege. Brigitte Sfăt este sigură că Paula a intrat în competiție cu un singur gând, acela de a-și răzbuna sora. De altfel, cu puțin timp înainte să intre în fermă, make-up artistul a reacționat în termeni duri la adresa fostei soții a lui Ilie Năstase, anunțând-o că o va da în judecată pentru afirmațiile făcute la adresa surorii sale.

Emisiunea Ferma poate fi urmărită în fiecare seară de marți, miercuri și joi, pe Pro TV, cu începrere de la orele 21:30.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×