Şocant! Un bărbat s-a filmat LIVE pe Facebook, în timp ce-şi ucidea soţia

Raluca Ogaru   
în Reality show
05/03/2018, 16:03
Şocant! Un bărbat s-a filmat LIVE pe Facebook, în timp ce-şi ucidea soţia GALERIE FOTO

Omul, care s-a identificat drept Abu Marawan, în vârstă de 41 de ani, şi-a înjunghiat în gât soţia cu patru ani mai tânără de patru sau cinci ori, înainte să fugă cu unul dintre copiii lor, transimite dailymail.co.uk.

În videoclipul şocant, el poate fi văzut cu sânge pe faţă şi o tăietură pe mână, în timp ce încearcă să vorbească fără să sufle către cameră. În spatele lui, un băieţel, despre care se crede că este fiul său, stă şi se uită, înainte să ţipe către cameră.

În videoclip, criminalul încearcă să justifice crima spunând că a comis-o pentru a trimite un mesaj femeilor care îşi irită soţii. ”Aşa veţi sfârşi!”, avertizează ucigaşul. El şi băiatul lui le cer utilizatorilor să distribuie clipul.

La un anumit moment, după ce a ieşit în stradă, un trecător ţipă la el în germană, întrebându-l ce s-a întâmplat. El a răspuns cu: ”Îmi pare rău!” şi a continuat să-şi vadă de drum.

Bărbatul a fost arestat de către poliţie, la scurt timp, după ce a părăsit scena crimei, în Mühlacker, susţin procurorii. Autorităţile mai spun că bărbatul a fost dat afară din casă când a încercat să-şi viziteze nevasta, de care era separat, scrie Libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×