Bilanţul tragediei de la Colectiv: 30 de persoane decedate. Printre ei şi EROUL Claudiu Petre!

Mirela Apostol   
în Hotnews
02/11/2015, 00:05
Bilanţul tragediei de la Colectiv: 30 de persoane decedate. Printre ei şi EROUL Claudiu Petre! GALERIE FOTO

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU. UPDATE / Încă o victimă a murit la Spitalul Bagdasar Arseni. Bilanţul tragedie de la clubul Colectiv a ajuns la 30 de persoane decedate.

UPDATE / Alte două victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală au decedat, duminică, una la Spitalul de Arşi şi cealaltă la Bagdasar, numărul morţilor ajungînd astfel la 29, a declarat pentru MEDIAFAX Raed Arafat.

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU. UPDATE / Prima listă cu persoanele decedate, confirmată de Institutul de Medicină legală. Lista s-a extins la 28 de persoane. Ultimele informatii il dau si pe eroul de la Colectiv, Claudiu Petre, printre cei decedati, la fel – Andrei Buca. Revenim cu amanunte. De dimineaţă, la spitalul Bagtasar şi o tînără de 31 de ani a încetat din viaţă.

LIPSTA COMPLETA A DECEDATILOR 

1.Ruşitaru Ştefan
2.Hamed Ştefan
3.Ioniţă Cătălina
4.Simion Alexandru
5.Epure Anda Ioana
6.Vulc Maria
7.Florea Valentina
8.Opriţa Carmen Irina
9.Matei Gabriel
10.Palada Radu
11.Nelu Tilie
12.Ţelea Vlad
13.Enache Diana
14.Baldovin Nicoleta
15.Tripa Ioan
16.Georgescu Paul Alexandru
17.Rugină Adrian
18.Ignat Constantin
19.Laurenţiu Varlam
20.Alexandru Mihai
21.Ion Maria
22.Fieraru Valentin
23.Vieru Mihaela
24.Buca Petre Andrei
25.Petre Claudiu
26.Stan Simona Livia
27.Tănăsoiu Monica
28. Gheorghe Liliana
29. Voicu Mimi

………………………………………………………..

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU. UPDATE / După Vlad Ţelea (vezi detalii aici) încă un membru al trupei, Mihai Alexandru, unul dintre chitariştii formaţiei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, a decedat, potrivit unor surse apropiate familiei acestuia, citate de Mediafax.

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU. Chitaristul Mihai Alexandru se numără printre cele 27 de persoane decedate în incendiul grav produs vineri seară în clubul Colectiv, unde acesta şi colegii săi de trupă aveau programat un concert pentru a-şi promova cel mai recent album, „Mantras of War”.

În incendiu a murit şi iubita lui Mihai Alexandru, Cătălina Ioniţă, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucureşti, potrivit aceloraşi surse.

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU. Vineri seară a avut loc una dintre cele mai mari tragedii din istoria României. În clubul Colectiv, la un concert de muzică rock, un stîlp de susţinere a luat foc şi a urmat un incediu devastator.

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU. Sîmbătă dimineaţă, erau anunţaţi 27 de morţi şi peste 100 de răniţi.

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU. Trupa Goodbey to Gravity a urcat pe scenă pentru a susţine un concert pe care l-au anunţat cu multe săptămîni în urmă pe reţelele de socializare. O mulţime de tineri pasionaşi de muzica pe care o face trupa au venit să ia parte la eveniment şi să se distreze vineri seară, cu atât mai mult cu cât intrarea la eveniment a fost liberă.

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU. Trupa Goodbey to Gravity a anunţat concertul din Colectiv printr-o poză pe Facebook chiar din luna septembrie, iar în timpul spectacolului era anunţat şi un spectacol pirotehnic.

VIDEO ŞOCANT. Imagini din clubul Colectiv, ÎN TIMPUL INCENDIULUI! Primele FILMĂRI 

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU. Martorii povestesc că imediat după ce trupa a urcat pe scenă a şi început distracţia şi după vreo 30, 40 de minute ar fi avut loc punctul culminat al show-ului organizat de această trupă:

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU.”După vreo jumătate de oră au dat cu nişte artificii şi au sărit scîntei pe un buret care era pus pe un stîlp. A luat foc şi toată lumea s-a îmbulzit spre ieşire, dar atunci au început să se calce în picioare, să cadă. A fost cumplit, era o nebunie, toată lumea ţipa, se împingea, alerga”, a povestit un martor, conform Adevărul.

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU.Se pare că în momentul în care a sărit scânteia pe buretele din club, pe scenă se mai afla doar solistul trupei, care ar fi lăsat microfonul şi ar fi fugit. În acest moment, nu se ştiu numele celor decedaţi sau răniţi, pentru că majoritatea nu aveau acte de identitate asupra lor.

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU.În momentul exploziei, în club se aflau peste 200 de oameni, iar printre victime se numără şi artistul Alex Pascu, băiatul antrenoarei de scrimă, Ana Pascu.

EXCLUSIV. Reacţia lui Gigi Becali după TRAGEDIE: „Doamne fereşte!”

LISTA OFICIALA A PERSOANELOR DECEDATE IN INCENDIU.Conform martorilor, primul echipaj de poliţie a venit în 20 de minute, iar evacuarea se făcea doar pe o uşă! Focul a pornit de la nişte artificii. S-a extins pe stîlpul clubului după care a luat foc totul. Uşa de evacuare – era doar una singură deschisă, celalaltă era blocată. S-au călcat în picioare. Au spart uşa. În 20 de minute a venit primul echipaj de poliţie. După care au venit pompierii. Au intrat cu măştile de oxigen înăuntru şi au băgat cam o linie la 30 de minute. Explozie nu a fost, dacă era explozie muream cu toţii”, povesteşte un martor al tragediei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×