Liniile din palmă spun totul despre tine. Maestrul Mihai Voropchievici dezvăluie ce viitor sentimental vei avea – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/04/2020, 18:25
Liniile din palmă spun totul despre tine. Maestrul Mihai Voropchievici dezvăluie ce viitor sentimental vei avea – VIDEO
Liniile din palmă pot dezvăluie viitorul nostru. Sursa foto: captură Antena 3

Liniile din palmă pot dezvăluie o serie de lucruri despre noi, susține numerologul Mihai Voropchievici. Interpretate corect, acestea îți pot arăta cum va fi viitorul tău pe toate planurile, însă în acest articol ne vom limita doar la cel sentimental, la planul amoros.

Liniile din palmă și trăinicia unei relații: Ce arată linia inimii

Mihai Voropchievici a interpretat ce semnifică fiecare linie din palmă și ce ar trebui să știm despre arta cititului în propriile noastre mâini.

Acesta a vorbit într-o emisiune de la Antena 3 despre  liniile din pamă (n.r.: liniile inimii)  și cum pot acestea să determine calitatea unei relații de iubire, dar și durabilitatea acesteia.

Cum pot afla doi parteneri dacă povestea lor de iubire este una bazată pe sentimente adevărate, și nu pe interes

Numerologul susține că fiecare linie semnifică ceva: în palmă avem linia inimii, linia vieții și linia capului (explicațiile cu exemplifcările, în videoclipul de mai jos).

Tot ce trebuie să facem pentru a ne afla ursita este să ne unim palmele: mâna stângă a partenerei cu mâna dreaptă a bărbatului. Liniile care se formează la mijlocul fiecărei mâini se împreunează dacă ținem palmele unite.

Dacă liniile au o continuitate, vorbim despre niște destine favorizate. Oamenii care au asta în palme vor avea parte de un partener care va fi pe aceeași frecvență cu ei, deci au un mare noroc în dragoste.

Dacă linia de la palma dreapta este mai sus, persoanele caută esența vieții dincolo de partea materială. Vorbim aici despre persoane ceva mai pragmatice.

În cazul în care linia inimii de la palma femeii este mai ridicată, atunci bărbatul va simți nevoia să pună mereu piciorul în prag întrucât cea care comandă în relație, cea care pune piciorul în prag este ea.

Voropchievici spune că sunt foarte rare cazurile în care, prin unirea celor două mâini, liniile din palmă să corespundă în totalitate. Acestea sunt, de fapt, cuplurile de aur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×