Lidia Buble, vacanță în Grecia alături de iubit? „Sunt atât de fericită”. Detaliul care a ieșit în evidență pe Instagram

Andreea Vasile   
în Stiri mondene
29/06/2022, 13:35
Lidia Buble, vacanță în Grecia alături de iubit? „Sunt atât de fericită”. Detaliul care a ieșit în evidență pe Instagram
Lidia Buble se află în vacanță în Grecia. Foto: Instagram

Lidia Buble a împărtășit cu urmăritorii imagini din vacanța din Grecia. Artista a dezvăluit că o leagă foarte multe amintiri de locația exotică, însă nu a avut niciodată timp să viziteze obiectivele turistice. Acum, vrea să se bucure din plin de zilele de concediu, iar din fotografii reiese faptul că nu e singură.

Lidia Buble, vacanță în Grecia. Artista a dat de înțeles că nu este singură

Lidia Buble a decis să se relaxeze în Grecia, după o perioadă aglomerată. Vedeta a dezvăluit că o leagă multe amintiri de locația exotică.

A mers în vizită pentru prima dată când avea 14 ani, însă atunci nu a avut timp să viziteze, deoarece avea grijă de una dintre nepoatele sale.

De data aceasta, însă, cântăreața este hotărâtă să se bucure din plin de vacanță. A împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online mai multe fotografii și i-a anunțat că este posibil să nu fie la fel de activă precum i-a obișnuit.

„Am revenit în Grecia după niște ani buni. Prima dată când am fost aici cred că aveam vreo 14 ani și venisem să am grijă de o nepoțică de-a mea.

Am stat vreo patru luni de zile. Am fost pe post de bonă, nu am avut timp să vizitez. De atunci am mai fost o singură dată, am stat foarte puțin…

Acum m-am reîntors și sunt atât de fericită să fiu aici. Este prima mea vacanță din vara asta. Am să încerc să profit de fiecare clipă la maximum. Îmi pare rău că nu o să fiu la fel de activă, dar vreau să mă bucur de  zilele astea”,  a povestit Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble nu a mers de una singură în vacanță

Din imaginile distribuite de Lidia Buble pe Instagram, reiese faptul că artista a plecat în Grecia însoțită de iubitul său. Există numeroase zvonuri conform cărora artista ar avea o relație cu Horațiu Nicolau, dar niciunul dintre ei nu au declarat acest lucru public până acum.

lidia buble vacanță iubit
Lidia Buble a publicat o fotografie în care apare și mâna unui bărbat.
Foto: Instagram

Într-una dintre fotografii, Lidia Buble a surprins momentul în care savurează un pahar de vin, iar în fundal se poate observa și mâna unui bărbat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×