Lidia Buble a spus adevărul despre viaţa sa amoroasă! Este implicată sau nu într-o relaţie?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/07/2015, 18:24
Lidia Buble a spus adevărul despre viaţa sa amoroasă! Este implicată sau nu într-o relaţie?

Lidia Buble s-a făcut cunoscută pentru vocea ei, însă fanii ei nu ştiu prea multe detalii despre cum este ea atunci când nu este pe scenă. Vedeta a povestit câteva detalii din intimitatea sa.

CE NUMERE AU IESIT LA LOTO!!! INCREDIBIL!!! SE GANDEA CINEVA CA E POSIBIL SA IASA CHIAR ASTEA??? 

Invitată în ediţia de sâmbătă a emisiunii „Star Chef”, de la Antena Stars, unde a vorbit şi despre viaţa sa amoroasă. Artista a mărturisit că momentan este singură, însă a menţionat faptul că şi-ar dori să aibă o relaţie cu un om din showbiz.

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

„Eu îmi doresc atât de mult copii, pot să vină ca pe bandă rulantă, că eu pot, să poată bărbatul. Îmi doresc foarte mult o fetiţă şi eu băieţel. Ultima relaţie a fost acum doi şi ceva. Acum sunt singură, nu am pe nimeni.
Şi trebuie să am mai multă grijă, că mulţi băieţi mă vor doar pentru că sunt cineva. Până acum nu am întâlnit niciun băiat care să mă facă să mă îndrăgostesc. Vreau să fie un om foarte inteligent, care să mă înţeleagă, să mă respecte şi să mă accepte cu meseria pe care o am. De obicei noi artiştii ne înţelegm între noi, nu cred că aş putea să stau cu un om obişnuit, cu un şofer de exemplu, nu cred că ar înţelege dacă eu plec câte două săptămâni şi să nu vin acasă,” a spus Lidia Buble, la emisiunea „Star Chef”, de la Antena Stars.

ŞOC IN TENISUL MONDIAL!!! DEZVALUIRE INCENDIARA!!! „SUNT LESBIENE!!!”

BREAKING NEWS!!! ANUNT BOMBA AL ELENEI UDREA!!! E INSARCINATA!?! CINE E TATAL!

De curând, în presă au apărut mai multe zvonuri că ar avea o relaţie cu matinalul Răzvan Simion. Până acum, niciunul dintre cei doi nu a confirmat această informaţie.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

Sursă: www.antenastars.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×