Lidia Buble, prima declaraţie despre relaţia cu Răzvan Simion!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/09/2015, 00:00
Lidia Buble, prima declaraţie despre relaţia cu Răzvan Simion! GALERIE FOTO

In urma cu mai bine de doua luni, bomba a explodat in showbiz: Razvan Simion a divortat dupa ce s-a indragostit de Lidia Buble. Interpreta a acceptat, in sfarsit, sa vorbeasca despre relatia cu barbatul pe care il iubeste.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU PRIMELE IMAGINI CU LIDIA BUBLE ŞI RĂZVAN SIMION ÎMPREUNĂ! SOŢIA VEDETEI TV LE-AR VREA ŞTERSE! E DOVADA CLARĂ A RELAŢIEI AMOROASE!!!

Razvan Simion si Lidia Buble nu isi mai ascund povestea de dragoste. Matinalul si cantareata au decis ca e momentul sa se bucure impreuna de toate placerile vietii, fara sa le mai fie teama de gura lumii.

Zilele trecute, cei doi au fost surprinsi de CANCAN.ro in timp ce luau masa in oras. Daca pana acum au evitat sa vorbeasca despre relatia lor, iata ca Lidia a spart gheata. Intrebata cum o duce pe plan personal, interpreta nu a ezitat sa ne spuna, in ciuda speculatiilor, ca este foarte bine.

„Sunt foarte bine. Iubesc si sunt iubita, iar acest aspect ma face sa trec peste orice rautati. Da, sunt o femeie fericita. Mereu am gandit si actionat pozitiv, fapt ce m-a facut sa am zambetul pe buze, indiferent de situatii. Bunul Dumnezeu m-a inzestrat cu o atitudine pozitiva si lucrurile frumoase nu au ezitat sa apara in viata mea. Imi doresc sa iubesc si sa fiu iubita, asa cum si eu iubesc pe toata lumea”, a declarat Lidia Buble pentru CANCAN.ro.

Revine cu un nou videoclip

Lidia are cu ce se mandri si cand vine vorba de latura profesionala. Astfel, artista se pregateste sa lanseze un nou videoclip. „Sunt destul de prinsa intre concerte si filmarile videoclipului „Le-am spus si fetelor”. Urmeaza sa lansez, cat de curand, materialul video, la care am lucrat intens, alaturi de o intreaga „armata” de oameni. Noul meu videoclip mai are putin si este gata pentru a-l arata bubblisorilor mei”, a mai adaugat cantareata.

Sursă: www.cancan.ro

 

Românca şi-a anunţat SINUCIDEREA pe facebook şi apoi a făcut gestul extrem! Dă vina pe părinţii ei! Vezi cum arată tînăra! (GALERIE FOTO) 

 

VEZI AICI CE SE ÎNTÎMPLĂ ÎN ORGANISMUL UNEI FEMEI CÎND PARTENERUL FOLOSEŞTE PREZERVATIVUL!

 

Ultima oră! DIVORŢ CUTREMURĂTOR?! SUPERVEDETELE PĂREAU A FORMA FAMILIA PERFECTĂ!

 

Ea e VEDETA din România care a fost FILMATĂ de soţ cînd se iubea cu AMANTUL! Imagini exclusive! GALERIE FOTO incendiară cu ea, GOALĂ! AVEM POZELE!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×