Liam Neeson iubeşte din nou, la şapte ani de la moartea soţiei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/02/2016, 10:33
Liam Neeson iubeşte din nou, la şapte ani de la moartea soţiei GALERIE FOTO

Liam Neeson (63 de ani) este unul dintre cei mai talentaţi şi iubiţi actori din lume, graţie rolurilor din “Lista lui Schindler”, “The Bounty”, “Kinsey”, “The Grey” sau seria “Taken”.

La şapte ani după ce soţia sa, actriţa Nicole Richardson, a murit într-un accident de schi petrecut în apropiere de Montreal, Canada, Liam Neeson a recunoscut că este din nou îndrăgostit şi implicat într-o relaţie. Cu toate acestea, irlandezul nu a dezvăluit identitatea noii sale iubite, ci doar a spus că este faimoasă, relatează click.ro.

“Trebuie să fac tot ce pot pentru ea. Este minunat cât de mult poate însemna un simplu buchet de flori în viaţa unei femei”, se arată în Irish Sunday Independent, citat de The Mirror. Motivul pentru care refuză să facă publică identitatea noii sale iubite este, mai în glumă sau mai în serios, faptul că nu vrea să o pună într-o ipostază jenantă.

Deşi este gata pentru a avea o relaţie serioasă, Neeson spune că nu o poate uita pe cea care i-a fost soţie şi că încă suferă din cauza pierderii ei premature.

Liam Neeson a fost căsătorit cu britanica Natasha Richardson din 1994 şi până la moartea ei din martie 2009, când a suferit un grav traumatism cerebral într-un accident de schi. Irlandezul a donat organele fostei lui soţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×