Lexus pregăteşte sosirea noului RX Sport! Cu ce modificări vine SUV-ul premium!

Filon Stan   
în Galerie foto
20/11/2017, 16:47
Lexus pregăteşte sosirea noului RX Sport! Cu ce modificări vine SUV-ul premium! GALERIE FOTO

Lexus RX Sport este o versiune sportivă a SUV-ului premium care include modificări la grilă, jantele din aliaj de 20 inch, oglinzile electrice şi difuzorul spate. Cea de-a patra generaţie Lexus RX a fost lansată în 2015, iar acum este momentul potrivit pentru o versiune sport. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Noul Lexus RX Sport include câteva îmbunătăţiri de natura estetică, însă mizează pe aceleaşi motoare ca şi versiunea standard. RX Sport este uşor de recunoscut datorită elementelor exterioare finisate în negru. Printre ele se numără grila cu bare orizontale flancată de lumini de ceaţă.

Lexus RX Sport, disponibil din luna februarie 2018

Jantele din aliaj de 20 inch cu 5 spiţe sunt vopsite în negru, în timp ce pe lateral sunt vizibile zone negre în jurul oglinzilor pentru uşi acţionate electric. În partea din spate, difozorul a primit un nou tratament care oferă un contrast puternic cu restul caroseriei;

Din punct de vedere tehnic, noul Lexus TX Sport beneficiază de aceeaşi gamă de motoare ca şi RX, inclusiv versiunea hibridă RX450h. Printre celelalte dotări preluate de la RX se numără blocurile optice LED cu Automotic High Beam sau sistemul audio Pioneer cu 9 sau 12 speakere.

Noul Lexus RX Sport va fi disponibil la vânzare pe pieţele europene din februarie 2018 şi se va alătura astfel celorlalte modele sportive Lexus, cum ar fi CT, IS sau NX. Recent, japonezii au confirmat că vor lansa la Salonul Auto de la Los Angeles de la sfârşitul lunii noiembrie o versiune RX cu 7 locuri numită RXL.

Sursă: automarket.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×