Leonardo DiCaprio ar putea cîştiga mult rîvnitul OSCAR pentru rolul din „The Revenant”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/10/2015, 16:46
Leonardo DiCaprio ar putea cîştiga mult rîvnitul OSCAR pentru rolul din „The Revenant”

Noul trailer al viitorului lungmetraj al lui Alejandro Inarritu îl dezvăluie pe Leonardo DiCaprio în rolul unui bărbat care aproape că nu vorbeşte şi care vrea să se răzbune pe cei care l-au abandonat în pădure, scrie lefigaro.fr.

Metamorfoza este completă pentru actor. Transformat în om al pădurilor — cu barbă deasă şi păr lung — în noul film al regizorului Inarritu, actorul american joacă un rol diametral opus celor interpretate în „Lupul de la Wall Street” şi „Marele Gatsby”. Nu mai este îmbrăcat în impecabile cămăşi albe, ci apare cu faţa însângerată şi hainele sfâşiate, pierdut în sălbăticie.

Al doilea trailer al peliculei „The Revenant” a fost postat online în 29 septembrie. Este un videoclip care ţine spectatorul cu sufletul la gură, are imagini sublime care se deschid cu o scenă de luptă sub un cer de plumb. El dezvăluie mai mult personajul Hugh Grass, întruchipat de un Leonardo DiCaprio muribund, slab, dar având o dorinţă fierbinte de răzbunare, care îl va face să înfrunte natura pentru a supravieţui şi a şi-o împlini.

Acţiunea filmului lui Inarritu, ecranizare a romanului cu acelaşi titlu de Michael Punke, se desfăşoară în 1823, în Missouri. Vânătorul Hugh Grass, grav mutilat de un urs grizzli, este considerat mort şi abandonat de doi bărbaţi (interpretaţi de Tom Hardy şi Domhnall Gleeson). Începe un drum de 350 de mile (563 de kilometri), încercând să supravieţuiască şi să îşi pregătească răzbunarea împotriva celor care l-au abandonat.

„Nu mi-e teamă să mor. Am mai murit o dată”, sunt cuvintele cu care se încheie trailerul, cele câteva rostite de Leonardo DiCaprio în peliculă. Personajul său este tăcut, consumându-se singur şi în frig. „Este o provocare pentru mine fiindcă am jucat personaje foarte vorbăreţe. Era un lucru pe care voiam să îl fac: să interpretez un personaj care nu spune aproape nimic. Cum să prezinţi periplul emoţional al unui bărbat furios fără cuvinte?”, a spus actorul preferat de Martin Scorsese pe site-ul Granland.

Performanţa i-ar putea aduce un premiu Oscar, actorul nefiind încă în posesia vreunei statuete pentru interpretare masculină. Tipul şi forţa rolului îl pot plasa din nou printre nominalizaţi, este de părere lefigaro.fr.

Sursă: www.obiectiv.info

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×