Leo Iorga, o nouă operaţie! Artistul a fost tratat anul trecut de cancer

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 16:31
Leo Iorga, o nouă operaţie! Artistul a fost tratat anul trecut de cancer

Leo Iorga, vocalistul trupei Pact, a ajuns din nou pe mâna medicilor. Artistul s-a operat în urmă cu o săptămână, iar joi (9 iulie) a mulţumit public echipei care a efectuat intervenţia chirurgicală şi care l-a îngrijit. În anul 2014, Leo Iorga a fost tratat pentru cancer.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Cântăreţul a publicat joi un mesaj de mulţumire medicilor de la Spitalul Fundeni şi de la Institutul Parhon din Bucureşti.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

„Dragi prieteni, Domnul fie lăudat! Azi e o săptămână de la operaţie prin care am trecut cu bine. Doresc să mulţumesc public echipei de specialişti în chirurgie Dr. Victor Tomulescu, Dr. Cristian Blăjuţ, Conf. Dr. Droc, Dir. Carmen Orban – Spitalul Clinic Fundeni şi echipei de specialişti endocrinologi Prof. Dr. Corin Badiu şi Dr. Simona Jercălău – Institutul Parhon, precum şi specialiştilor în imagistică medicală Dr. Dan Hortopan şi Dr. Mircea Medrea. Abia aştept să ne revedem la concerte, alături de colegii mei de la Pact!”, a scris Leo Iorga pe Facebook.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

Artistul nu a precizat despre ce fel de intervenţie chirurgicală este vorba.

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

Anul trecut, artistul a urmat un tratament pentru cancer şi s-a operat la cap, unde a fost descoperit o tumoră. Rezultatele au fost excelente, iar analizele medicale au arătat că Leo Iorga s-a vindecat.

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×