O actriţă renumită din Game of Thrones, victimă a producătorului de la Hollywood acuzat de hărţuire sexuală! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
18/10/2017, 19:46
O actriţă renumită din Game of Thrones, victimă a producătorului de la Hollywood acuzat de hărţuire sexuală! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Una dintre actriţele din Game of Thrones a povestit şi ea pe internet experienţa neplăcută pe care a avut-o cu producătorul Harvey Weinstein, acuzat de mai multe actriţe de top de la Hollywood de hărţuire sau chiar agresiune sexuală! Actriţa care o interpretează pe temuta Cersei Lannister în serialul Game of Thrones, Lena Headey, a vorbit despre propria sa experienţă neplăcută cu producătorul de la Hollywood. Actriţa britanică a postat mai multe mesaje pe Twitter, în care detaliază cele două întâlniri pe care le-a avut cu Weinstein. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru pelicula „Fraţii Grim”, unde Weinstein era producător executiv. „Harvey mi-a cerut să ne plimbăm pe malul apei. La un moment dat, s-a oprit şi a făcut un comentariu sugestiv, un gest. Am răs, eram efectiv şocată. I-am spus ceva de genul: „hai, prietene, ar fi ca şi cum l-aş săruta pe tata”, a povestit actriţa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Lena Headey l-a enervat pe Harvey Weinstein

A doua oară, Headey a mers în Los Angeles pentru a discuta cu Weinstein despre un potenţial film. După ce au luat masa la hotelul producătorului, acesta a chemat-o la el în cameră, sub pretextul că vrea să îi dea scenariul:

„Am mers către lift şi am intrat în alertă. I-am spus atunci că nu sunt interesată de nimic altceva decât de o colaborare pe plan profesional şi i-am zis: să nu crezi că merg cu tine sus pentru orice alt motiv, nu o să se întâmple nimic între noi”.

Actriţa povesteşte că producătorul a devenit apoi „tăcut” şi „furios”, iar când cartela cu care deschidea camera de hotel nu a funcţionat, s-a enervat şi mai tare: „M-a prins de braţ cu putere şi m-a dus înapoi la lift, apoi prin hotel, până în parcare, mi-a plătit taxiul şi mi-a şoptit la ureche să nu cumva să spun cuiva despre ce a vrut să facă”.

Headey a menţionat că şi regizorul Terry Gilliam s-a purtat urât cu ea pe platourile de filmare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×