Legătura incredibilă dintre Gigi şi fosta soţie a lui Mutu!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
27/04/2014, 08:36
Legătura incredibilă dintre Gigi şi fosta soţie a lui Mutu!

Gigi Becali a apreciat-o pe Alexandra Dinu mai mult decat pe fostul ei sot, Adi Mutu! Drept dovada, in urma cu cativa ani, latifundiarul din Pipera a vazut-o drept reprezentanta partidului sau in Italia si a spus despre ea ca este singura personalitate autohtona care poate spala imaginea romanilor in Cizma!

Putini stiu ca Gigi Becali o aprecia foarte mult pe fosta sotie a lui Adi Mutu si chiar dorea sa colaboreze cu ea pe plan profesional! Surse din preajma omului de afaceri sustin ca acesta i-ar fi facut o propunere…politica, in 2010, insa, ea a declinat oferta.

“In ciuda misoginismului sau arhicunoscut, Gigi avea o parere foarte buna despre Alexandra Dinu! Asa ca, in momentul in care a vrut sa isi deschida o filiala a partidulului sau, PNG, la Roma, a solicitat-o pe actrita  pentru o colaborare. O considera pe fosta doamna Mutu singura personalitate capabila sa spele imaginea romanilor in Italia! Din pacate, ea nu a putut accepta propunerea lui Becali, din lipsa de timp, iar acesta a abandonat proiectul politic, in ciuda faptului ca Ramona Badescu de pilda, isi oferise disponibilitatea de a promova imaginea PNG in Italia!”, a povestit un apropiat de-al afaceristului pentru WOWbiz.ro!

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×