Legătura dintre moartea Mădălinei Manole și cazul Elodia. Ce susține tatăl regretatei cântărețe

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2020, 13:16
Legătura dintre moartea Mădălinei Manole și cazul Elodia. Ce susține tatăl regretatei cântărețe
Ce ciudățenii a observat tatăl Mădălinei Manole de a comparat moartea fiicei sale cu cazul Elodia. Sursa foto: capturi România TV

Tatăl Mădălinei Manole, Ion, a găsit o legătură între moartea fiicei sale și cazul Elodia. Acesta a vorbit în urmă cu ceva timp despre felul în care s-a acționat în ambele cazuri, tatăl artistei crezând și astăzi că fiica lui nu s-a sinucis.

Ce legătură a văzut tatăl Mădălinei Manole între moartea fiicei sale și dosarul Elodia

Ion Manole a găsit câteva similitudini între cele două cazuri, suspiciuni pe care și oamenii le-au observat, chiar dacă vorbim despre două spețe complet diferite.

„Comentariile despre Elodia parcă sunt copiate – sângele în casă pe pereţi, soţul i-a accesat corespondenţa electronică, soţul a ţinut copilul departe de bunicii materni chiar dacă relaţiile au fost mereu bune şi Cioacă a mai avut înaintea Elodiei o nevastă de care s-a despărţit din cauza lui”, declara Ion Manole acum ceva vreme, potrivit spynews.ro.

„Nu zic «Bagă-l pe ăla 12 ani în puşcărie că ştiu eu că e vinovat!», eu vreau să aflu adevărul despre ce s-a întâmplat în noaptea de 13 spre 14 iulie 2010. Vom contacta avocatul părinţilor Elodiei. Dacă plătim taxele, Mădălina va fi exhumată şi se vor reface autopsia şi reconstituirea faptelor”, mai preciza tatăl Mădălinei Manole.

Două dispariții controversate

Cele două cazuri au șocat România în urmă cu zece ani. Cântăreața s-a sinucis în anul 2010, chiar de ziua ei, aceasta confruntându-se cu o depresie severă.

Artista luase o substanță otrăvitoare pentru a fi sigură că îi va provoca moartea, denumită Furadan. Chiar dacă existau multe indicii că Mădălina Manole suferea mult, inclusiv videoclipul de adio pe care aceasta l-a lăsat în urme și tristețea cu care vorbea despre viața ei, există și azi persoane care îl învinovățesc pe Petru Mircea pentru moartea ei.

Cât despre cazul Elodia, după ani și ani de cercetări, de bâlbe din partea autorităților, fostul ei soț, Cristian Cioacă a fost găsit vinovat de moartea avocatei din Brașov, în urma recoltării unor probe ADN din sângele acoperit de gresie și vopsea în casa unde s-a produs crima.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×