Leacul minune care îţi redă vigoarea şi se spune că opreşte din evoluţie cancerul

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/03/2018, 18:33
Leacul minune care îţi redă vigoarea şi se spune că opreşte din evoluţie cancerul

Laptele de capră nu doar întăreşte imunitatea, ci restabileşte echilibrul tuturor factorilor fizici şi psihici de care omul are nevoie. De asemenea, el ameliorează afecţiunile cardio-vasculare şi intestinale, opreşte din evoluţie cancerele în stare incipientă după un tratament de 120 de zile.

Laptele de capră este net superior celui de vacă sau de oaie, deoarece are un conţinut foarte mare de minerale şi oligoelemente, capra fiind unul dintre puţinele animale care nu fac cancer. 

Pentru energizare şi mineralizare, este recomandat să consumăm 200 ml de lapte dimineaţa şi 200 ml seara, la un sfert de oră după masă, timp de 5-10 zile. Pentru bolnavii de cancer tratamentul este următorul: 200 ml cu un sfert de oră înainte de masa de dimineaţă, 250 ml cu o jumătate de oră înaintea mesei de prânz şi 250 ml cu un sfert de oră înainte de cină, timp de 120 de zile. Iar în cazul copiilor laptele trebuie diluat în proporţie de 30% cu ceai de muşeţel. La fel se va proceda şi în cazul adulţilor cu afecţiuni cronice ale colecistului sau ficatului, în prima săptămână a tratametului.

Pentru oricare dintre cele 3 forme de administrare, în fiecare zi se vor lua două linguriţe cu miere de salcâm sau mană, una la 10:00 iar cealaltă la 16:00, pe toată durata tratamentului.

Sursă: www.ortodoxia.rol.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×