Şoc! Supervedeta PRO TV a vrut să se SINUCIDĂ! „Simţi că mori”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/04/2015, 12:50
Şoc! Supervedeta PRO TV a vrut să se SINUCIDĂ! „Simţi că mori” GALERIE FOTO

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi din ţară! Laura Cosoi se pregăteşte să spună „Da” în faţa ofiţerului Stării Civile după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cosmin. Frumoasa blondă şi-a deschis sufletul şi a vorbid sincer despre probleme de sănătate care au urmărit-o mulţi ani.

Cutremur după cutremur în România, sîmbătă dimineaţă 

Laura Cosoi a retrăit momentele de groază pe care le-a simţit atunci când a început să aibe atacuri de panică. Frumoasa blondă îşi aduce aminte că totul s-a întâmplat prin anii 2007, când a început filmarile pentru un serial.

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca

„Eram foarte obosită. Eu abia după un an după filmări am început să mă reîntâlnesc cu mine. Habar nu aveam ce îşi mai doreşte Laura. Îţi laşi pe planul doi viaţa ta. Când ai atacuri de panică nu mai simţi lucrurile că arată la fel, se distorsionează. Fizic, nu te doare nimic. Simţi că mori! Nu mai poţi să respiri”, a spus emoţionată Laura.

Prognoza meteo pentru întreaga vară

cosoi cosmin

Vedeta tv, care se pregăteşte să se căsătoarească, a avut curajul să recunoască că la un moment dat a avut o cumpănă ar fi putut să o coste propria viaţa.

Încă o dramă în familia Simonei Halep! O persoană a murit!

„Am avut aşa un moment, foarte nasol. Eram obosită, venisem de la mare, de la filmări, nu dormisem mult timp, am ajuns în casă şi îmi creasem gândul că dacă fac duş, apa aia o să mă cureţe şi o să-mi fie bine. În duş mi se făcea şi mai rău. A fost momentul ăla când am spus că dacă nu mă arunc pe geam…, aia era salvarea mea, să mă arunc pe geam…Era singura mea salvare! Pot să înţeleg oamenii care au ajuns la un gest extrem. Am trecut prin asta”, a mai spus Laura Cosoi.

VEZI AICI DECLARATIA LAUREI COSOI

CE DRAMĂ! UN CELEBRU ACTOR S-A SINUCIS!

CE ANUNŢ! SUPERVEDETA de la noi care e ÎNSĂRCINATĂ la 40 de ani! 

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN ROM NIA? SE ÎNTOARCE CONTROVERSATA VEDETĂ LA FOSTUL SOŢ?!

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×