Laura Cosoi, în pline pregătiri de nuntă! Ce zice blondina despre buchetul miresei?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/07/2015, 20:10
Laura Cosoi, în pline pregătiri de nuntă! Ce zice blondina despre buchetul miresei? GALERIE FOTO

Doar opt zile o despart pe Laura Cosoi de cel mai important eveniment al vieţii sale. Actriţa şi iubitul ei, Cosmin Curticăpean, îşi vor uni destinele în faţa altarului. Blondina se află pe ultima sută de metri cu pregătirile. Acum îşi alege buchetul.

„Cum este cel mai bine să-ţi alegi buchetul de nuntă? Sunt convinsă că toate viitoarele mirese vor să facă cea mai potrivită alegere pentru că buchetul nu este deloc un accesoriu fără importanţa. Eu mă las pe mână unei specialiste în care am mare încredere şi aştept cu nerăbdare să văd cum va arăta povestea mea!”, a scris Laura pe blogul ei personal.

buchet

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean se căsătoresc pe 7 august

Ea şi iubitul ei se vor căsători pe data de 7 august a acestui an, iar petrecerea se va ţine în două locuri alese deja de cei doi îndrăgostiţi. „Am găsit persoana potrivită şi sunt pregătită să mă mărit. Slujba religioasă va fi la romano-catolici, la Iaşi, la biserica la care am fost botezată.

Va mai fi o slujbă şi la Târgu Mureş, de mulţumire. Naşii noştri vor fi prieteni de familie care nu sunt persoane publice şi care vor să rămână aşa. Petrecerea va fi în două locuri diferite… La Iaşi, în curtea Conacului Polizu, şi la Târgu Mureş, într-un loc… secret”, a declarat Cosoi.

Laura Cosoi este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc. Actriţa este cunoscută graţie serialelor în care a jucat. Ea a format un cuplu cu binecunoscutul cântăreţ Smiley.

În prezent, aceasta are o relaţie cu omul de afaceri Cosmin Curticapean de doi ani, urmând ca în viitorul apropiat cei doi să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×