Laura Cosoi, noi dezvăluiri despre nuntă! De ce va avea două petreceri

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
02/08/2015, 12:56
Laura Cosoi, noi dezvăluiri despre nuntă! De ce va avea două petreceriGALERIE FOTO

Momentul în care Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean îşi vor uni destinele se apropie cu paşi repezi. Vedeta simte emoţiile dinaintea marelui eveniment şi simte nevoia să vorbească cât mai mult despre ceea ce urmează. Deşi a mărturisit déjà că vor fi două petreceri pentru acest eveniment, până acum, Laura nu a dezvăluit motivul.

La mai puţin de o săptămână până la nuntă, Laura Cosoi face noi dezvăluiri despre marele eveniment. Aceasta a ţinut să vorbească despre motivul pentru care vor exista două petreceri pentru o singură nuntă, dar a dat şi detalii despre locaţia secretă unde se va desfăşura cea de-a doua petrecere, cea din Târgu Mureş.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

BREAKING NEWS! TRAGEDIE! CELEBRUL ACTOR ŞI WRESTLER A MURIT! AMERICA E ÎN LACRIMI! A FĂCUT INFARCT, IAR MEDICII NU L-AU MAI PUTUT SALVA!

„Un singur eveniment, dar două petreceri. Una la Iaşi, acasă la mine, cealaltă la Tg. Mureş, acasă la Cosmin. În mod normal am vrut să facem o nuntă foarte mică, de maxim 60 – 70 de personae, undeva într-un loc frumos. Ne-am dat seama, însă, că sunt mulţi cei care ar vrea să ne fie alături, să se bucure împreună cu noi. Varianta în care aş fi făcut o nuntă mare, de vreo 600 de personae, era departe de ceea ce mi-aş fi dorit. Eu, ca mireasă, îmi doresc să mă întâlnesc cu toţi cei invitaţi, să apucăm să povestim, să dansăm, nu doar să ciocnim un pahar la intrare. Cum suntem amândoi din direcţii diferite ale ţării, ar fi fost chiar complicat să îi mobilizăm pe toţi cei 600 de oameni şi să-I invităm la Bucureşti. Acestea fiind datele problemei, am hotărât împreună cu Cosmin să facem o singură nuntă, dar două petreceri. Primul moment important va fi la Iaşi, cununia religioasă, şi apoi vom face o petrecere mică cu familiile şi prietenii din copilărie în grădina Conacului Polizu, de care ne-am îndrăgostit pur şi simplu, iar apoi mergem toţi spre Tg. Mureş. Aici se va ţine a doua petrecere, mult mai mare, în aer liber, într-un loc absolut deosebit, construit şi amenajat special pentru evenimentul nostru”, a scris Laura pe blogul ei personal.

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

Chiar dacă a oferit cititorilor câteva detalii despre cea de-a doua locaţie, Laura a vrut să păstreze acest lucru secret, mai ales pentru că îşi doreşte să îi surprindă pe invitaţi cu acest detaliu.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean îşi vor uni destinele în weekendul 7 – 9 august, iar evenimentul va dura trei zile şi trei nopţi.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×