Laura Cosoi, mai sexy ca niciodată. Cum arată vedeta după măritiş

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/10/2015, 21:05
Laura Cosoi, mai sexy ca niciodată. Cum arată vedeta după măritiş GALERIE FOTO

S-a căsătorit în urmă cu două luni şi se pare că viaţa de femeie măritată îi prieşte de minune. Laura Cosoi este mai senzuală şi mai apetinsantă ca niciodată şi nu se sfieşte să pozeze în ipostaze senzuale nici măcar la braţul soţului ei.

Chiar dacă se spune că odată cu oficializarea relaţiei, lucrurile se schimbă total pentru miri, acesta nu a fost şi cazul Laurei Cosoi şi a lui Cosmin Curticăpean, care sunt mai fericiţi şi mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Prezentă la un eveniment monden, frumoasa actriţă a radiat la braţul lui Cosmin, care este soţul ideal, din spusele Laurei. Odată cu căsătoria, între Laura şi Cosmin nu par să se fi schimbat prea multe lucruri, chiar dacă mulţi tineri căsătoriţi spun asta. „Nu s-au schimbat multe lucruri între noi de la căsătorie, doar că simţim mult mai puternică legătura spirituală dintre noi. Ne comportăm la fel ca înainte, ne alintăm la fel. De când am venit din luna de miere am intrat o singiură dată în bucătărie. Mâncăm la restaurant de obicei. Eu gătesc în casă, dar mai mult mâncăm la restaurant”, a spus Laura.

Nu s-a schimbat nimic între ei, din spusele Laurei, dar se pare că actriţei îi merge extrem de bine de când s-a căsătorit, actriţa afişând un trup de zeiţă, care ar trezi fanteziile oricărui bărbat şi pe care frumoasa blondă nu se sfieşte să îl etaleze cu fiecare ocazie.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×