BOMBĂ în showbiz! S-a LOGODIT în MARE SECRET! Detalii despre nuntă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/04/2015, 00:02
BOMBĂ în showbiz! S-a LOGODIT în MARE SECRET! Detalii despre nuntă GALERIE FOTO

Bombă în showbiz! În urmă cu puţin timp, s-a făcut anunţul oficial iar vedeta a recunoscut că s-a logodit şi a dat primele detalii despre nuntă!

Vedeta ProTV, Laura Cosoi, s-a logodit. Fericitul este afaceristul Cosmin Curticapean. Anunţul a fost făcut chiar de vedetă în această dimineaţă, pe blogul personal.

LOVITURA!!! UN POST TV OPRESTE EMISIA DUPA 10 ANI!!!

Laura Cosoi (32 ani) s-a logodit zilele trecute cu iubitul ei, Cosmin Curticapen (38 ani).

„Am spus Da! Când m-am aşteptat mai puţin, iubitul meu m-a cerut de soţie. Din acest moment încep un nou capitol în viaţa mea, alături de bărbatul care mă face fericită!

VESTE FABULOASA!!! SUTE DE APARTAMENTE DE VANZARE LA DOAR 12.000 DE EURO BUCATA!!!

Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolică în care am fost botezată. Eram doar noi doi şi în timp ce mă rugam, am auzit pe fundal melodia noastră. Am deschis ochii şi în jur erau deja adunate familiile noastre. Printre lacrimi de fericire, sub privirile emoţionate ale celor dragi, ţinându-l de mână pe Cosmin, am spus Da!”. Acesta este mesajul pe care blonda l-a postat pe blogul ei.

ULTIMĂ ORĂ! O VEDETA de la PRO TV, DESPĂRŢIRE neasteptata!!!

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de multă vreme, iar Laura este mai îndrăgostită ca niciodată. Vedeta s-a iubit timp de mai mulţi ani şi cu Smiley, dar s-a despărţit de cântăreţ din cauza faptului că ea şi-a dorit să treacă într-o nouă etapă a relaţiei, cu familie şi copii, iar cântăreţul îşi dorea o relaţie liberă.

Laura şi Cosmin sunt împreună din 2012. El deţine cinci firme dintre care două în Bucureşti, în domeniul comunicaţiilor. Conduce un Maserati, clienţii acestui brand fiind exclusivişti.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×