Imagini rare! Cum poza Laura Cosoi în tinereţe, înainte să devină celebră, fără haine!

Filon Stan   
în Femei frumoase
07/12/2017, 16:53
Imagini rare! Cum poza Laura Cosoi în tinereţe, înainte să devină celebră, fără haine! GALERIE FOTO

O cunoaştem din serialul de comedie „La Bloc”, unde era o veritabilă blondă – frumoasă de pică, dar nu foarte inteligentă. Laura Cosoi a iubit luminile reflectoarelor de mică. Rigurozitatea, dar şi tonusul le-a moştenit de la mama sa, care era antrenoare de aerobic. Până la vârsta de 12 ani, Laura participase deja la multe concursuri de balet.

În jurul vârstei de 20 de ani a vrut însă mai mult. A văzut ca o pistă de lansare celebra rubrică „Fata de la pagina 5”, din ziarul Libertatea. Nu a stat prea mult pe gânduri şi a trimis câteva fotografii în care apărea sumar îmbrăcată. Ieşeanca avea măsuri aproape perfecte 85-57-85.

Laura Cosoi a fost „Fata de la pagina 5”! Blonda a apărut şi în Playboy

Apariţia în ziar se pare că a dat roade, deorece a fost cooptată în echipa La Bloc. Aici s-a făcut cunoscută la nivel naţional, dar adevărata sa popularitate a venit odată cu relaţia pe care a avut-o cu celebrul Smiley. Aceasta însă a luat sfârşit după câţiva ani.

Imediat după ce s-a afirmat pe micile ecrane a început să primească oferte de a poza în reviste pentru bărbaţi. Laura a acceptat oferta revistei Playboy şi astfel a fost lansat un număr al revistei cu Laura Cosoi nud. Acel număr s-a vândut ca pâinea caldă, deoarece mulţi bărbaţi visau la nurii frumoasei blonde. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×