Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! „Îmi plac bărbaţii care salivează după mine!”

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
22/08/2015, 08:31
Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! „Îmi plac bărbaţii care salivează după mine!”

LAURA COSOI SANII GOI. Interpretarea rolului de nevastă dezinvoltă în filmul “Cel ales” a sărit-o din schemă pe Laura Cosoi şi la nominalizările pentru Festivalul Internaţional de Film de la Milano. CLICK PE LINKURILE DE MAI JOS PENTRU A VEDEA IMAGINI SUPERBE CU LAURA COSOI CU NURII LA VEDERE!!!

LAURA COSOI SANII GOI. Laura Cosoi a acceptat fără ezitare “să dea jos textila” DE TOT şi să fie protagonista unor scene fierbinţi în pelicula “Cel ales”, avînd replici explicite în film: „Îmi plac bărbaţii care salivează după mine!”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

FOTO 1     FOTO 2

FOTO 3     FOTO 4

FOTO 5     FOTO 6

VIDEO AICI 

Era o şansă pe care nu o putea rata, astfel că, după ce a luat castingul, şi-a intrat în rolul principal de nevastă dezinvoltă.

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

LAURA COSOI SANII GOI. Prestaţie care însă nu pare să-i aducă vreo satisfacţie, în afara faptului că “a bifat” o primă producţie cinematografică, în care a mai apărut şi nud. Mai precis, Laura Cosoi nu se numără printre cele şase nominalizări ale filmului “Cel ales”, la Festivalul Internaţional de Film de la Milano, care va avea loc în luna noiembrie.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

LAURA COSOI SANII GOI. Asta în timp ce colegii săi, Bogdan Stanoevici (rolul principal masculin), Nicodim Ungureanu (rol secundar) şi Olimpia Melinte (rol secundar feminin) vor intra în cursa pentru trofeele ce vor fi decernate.

Stirea MOMENTULUI in showbiz! Două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Copiii, ÎN LACRIMI!

LAURA COSOI SANII GOI. Pelicula regizată de Cristian Comeagă a obţinut numai în acest an şapte premii, la Los Angeles (cel mai bun film străin, cel mai bun regizor al unui film străin, cea mai bună imagine şi cea mai bună muzică), la Vancouver (premiul Rising Star) şi cel de la International Independent Film Awards – Encino, precum şi Premiul de platină pentru cel mai bun film de ficţiune.

LAURA COSOI SANII GOI. «Pentru mine, teatrul e prioritar»

LAURA COSOI SANII GOI. Laura nici măcar nu a fost nominalizată la vreunul dintre festivalurile la care au participat colegii săi.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Contactată pe marginea acestui subiect, Laura Cosoi a declarat: “Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu stăpânesc acest subiect”.

LAURA COSOI SANII GOI. Actriţa nu a ascuns însă faptul că are alte priorităţi în afara cinematografiei. “Pentru mine a fost vorba de o experienţă foarte interesantă, din care am învăţat foarte multe lucruri. Acum, pentru mine nu filmul e pe primul plan, ci proiectele pe care le am la teatru”, a adăugat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×