Laura Codruța Kovesi va fi audiată azi la Secția de investigare a magistraților! Sebastian Ghiță a făcut dezvăluiri

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 10:07
Laura Codruța Kovesi va fi audiată azi la Secția de investigare a magistraților! Sebastian Ghiță a făcut dezvăluiri GALERIE FOTO
Kovesi, atacată din nou de Ghiță

Laura Codruța Kovesi nu scapă de dosar penal. Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție se va prezenta astăzi la Secția de anchetare  a magistraților, pentru o nouă rundă de audieri în dosarul ce o vizează, având calitatea de suspect.

Kovesi va fi audiată astăzi

Laura Codruța Kovesi este cercetată pentru săvârșirea unor infracțiuni precum luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu, au precizat surse apropiate anchetei. Audierea va avea loc în cursul zilei de astăzi.

Miercuri seară, Sebastian Ghiță a făcut o nouă serie de dezvăluiri în legătură cu acest dosar, aducând totodată și acuzații grave la adresa Laurei Codruța Kovesi. Potrivit lui Ghiță, Kovesi este „vândută străinilor și de 14 a supravegheat hoția”.

Sebastian Ghiță vine cu noi dezvăluiri
Sebastian Ghiță vine cu noi dezvăluiri

Sebastian Ghiță nu o iartă pe Kovesi

Să spună doamna Kovesi cum, în ce fel și cât i-a dirijat pe cei de la DNA Ploiești?Doamna Kovesi să îmi spună cum a putut să permită acelor doi oameni, dacă le pot spune oameni, Onea și Negulescu, să facă fărădelegi. Crede că dacă își face cariera pe fărădelegi face bine? Dăcă, într-o zi, vor simți, cei doi, că nu mai au nicio șansă, o să toarne tot” , anunță Sebastian Ghiță.

Oare s-a terminat lumea cu doamna Kovesi, nu mai există procuror care să facă dreptate în țară? Nu poți să faci bine apelând la rele, nici chip cioplit. Fătuca asta nu are nici 3 clase”.

„Știți de mă distrează doamna Kovesi? ”Nu m-am văzut cu Ghiță în vie!”. Să spună unde ne-am văzut, dacă nu vrea să spună unde nu ne-am văzut. Nu am nicio frică. Kovesi e vândută străinilor și de 14 a supravegheat hoția. A fost pusă să îi protejeze pe ăia. Banii noștri s-au dus afară, sub mare grijă și oblăduire a procurorului general al României.”, a mai spus Sebastian Ghiță pentru România TV, postul pe care îl patronează.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×