Legătura strânsă dintre Laura Codruța Koveși și serialul Narcos. Cum se inspiră din producția Netflix!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 13:48
Legătura strânsă dintre Laura Codruța Koveși și serialul Narcos. Cum se inspiră din producția Netflix! GALERIE FOTO
Laura Codruța Kovesi se inspiră din filmul Narcos

Laura Codruța Kovesi se inspiră din filmul Narcos atunci când merge la muncă! În cadrul unui interviu acordat jurnalistei Andreea Esca la Europa FM, fosta șefă a DNA a fost întrebată ce titlu de film îi reprezintă viața, iar răspunsul a fost Narcos, un serial în care procurorii se luptă cu traficanții de droguri și cu corupția care a acaparat o țară întreagă.

Laura Codruța Kovesi se inspiră din filmul Narcos

Favorită la preluarea funcției de procuror șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi a vorbit la Europa FM despre copilăria ei, despre sport, perioada liceului, studenție și viața de procuror. Andreea Esca i-a adresat la un moment dat o serie de întrebări-fulger, la care fosta șefă a DNA a trebuit să răspundă scurt. „Vă doriți să redeveniți anonimă?”, a fost întrebarea la care Kovesi a răspuns cu „Da.” Întrebată care crede că este menirea ei pe lume, fosta șefă a DNA a răspuns că aceea de a fi corectă cu oamenii.

„O carte, un caiet și un pix” sunt lucrurile pe care Laura Codruța Kovesi le-ar păstra dacă i s-ar cere să aleagă doar trei lucruri. Ultima întrebare adresată de Andreea Esca a fost „Ce titlu de film s-ar potrivi pentru viața dumneavoastră”, la care Kovesi a răspuns: „Narcos.” În serialul menționat, procurorii se luptă cu traficanții de droguri și cu un sistem corupt.

Koveși, interviu la Europa FM
Kovesi, interviu la Europa FM

Marele regret al Laurei Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi a vorbit și despre marele ei regret. „Nu am copii. Îmi doresc copil, dacă se va întâmpla, foarte bine. Am două nepoate extraordinare, una e studentă, cea mică e la liceu. O să vedem ce va fi. Meseria de părinte cred că e cea mai grea din lume. Abia atunci o să văd cu adevărat dacă mă descurc. Îmi doresc acest lucru”, a mai spus fosta șefă a DNA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×