Sărbători de coşmar pentru Laura Codruţa Kovesi! Şefa DNA este în doliu!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2017, 18:41
Sărbători de coşmar pentru Laura Codruţa Kovesi! Şefa DNA este în doliu!

Momente grele pentru familia şefei DNA! Procurorul Ioan Lascu, tatăl procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, s-a stins din viaţă, joi, la un spital din Târgu Mureş unde era internat de mai multe zile. Lascu a condus timp de treizeci de ani Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, iar între 1980 şi 2010 a fost prim-procuror, scrie News.ro.

Tatăl procurorului general al Direcţiei Naţionale Anticorupţie era internat într-un spital din Târgu Mureş de mai multe zile, iar în cursul zilei de joi a decedat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Laura Codruţa Kovesi, în doliu! Tatăl său a murit la spital!

Acesta avea 70 de ani, iar apropiaţii spun că era bolnav de câţiva ani de zile. Deocamdată, nu se cunosc detalii cu privire la înmormântare, însă aceasta va avea loc la Mediaş, judeţul Sibiu, acolo unde locuia.

Ioan Lascu este tatăl procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Koveşi, şi a condus timp de treizeci de ani Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş. În perioada 1980-2010, Lascu a fost prim-procuror. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×