Laura Bretan, mesaj pentru Ester Peony! Ce a transmis după finala Eurovision România

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/02/2019, 11:01
Laura Bretan, mesaj pentru Ester Peony! Ce a transmis după finala Eurovision România
Mesajul Laurei Bretan după finala Erovision România

Ester Peony va reprezenta România la concursul internațional Eurovision 2019. La scurt timp după ce piesa „On a sunday” a fost desemnată câștigătoare, laura Bretan, ocupanta locului doi, deși fusese creditată de public cu cele mai mari șanse la câștigarea etapei naționale, a transmis un mesaj  prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare.

Deși  nu a reușit să câștige marea finală Eurovision România, melodia sa, „Dear Father” clasându-se pe locul doi, iată că Laura Bretan iese cu capul sus din această înfrângere. Ba mai mult, tânăra româncă născută în Statele Unite ale Americii a ținut să o felicite pe câștigătoare pentru victorie, urându-i totodată succes în concursul internațional ce va avea loc la Tel Aviv.

Mesajul fairplay transmis de laura Bretan câștigătoarei Eurovision România.

Felicitări, frumoaso!” , a scris Laura Bretan, alături de un mesaj de încurajare și haștagurile  #telaviv și #eurovision. Mesajul este însoțit și de o poză sugestivă care o înfățișează pe Laura bretan, în timp ce o îmbrățișează pe Ester Peony, fericita câștigătoare a selecției naționale Eurovision de anul acesta.Ester Peony, pe numele său real Ester Alexandra Crețu este o interpretă și compozitoare de origine română. Dragostea pentru muzică și scenă s-a născut de la o vârstă fragedă, pe când locuia cu familia în Canada, la Montreal. În 2014, Ester a devenit cunoscută în mediul online, videoclipurile sale cu diverse cover-uri interpretate în stil propriu fiind extrem de apreciate de internauți și nu numai. Mai mult decât atât, interpretările sale i-au adus și o colaborare cu o cunoscută casă de producție din România.

Deși Laura Bretan era considerată marea favorită a selecției naționale Eurovision de anul acesta, existând și voci care spuneau chiar că ar fi putut deveni câștigătoarea ediției de la Tel Aviv. Cu toate acestea, tânăra cântăreață nu a fost pe placul juriului internațional. În ciuda faptului că s-a bucurat de susținerea publicului care a votat-o masiv, Laura Bretan a obținut doar locul doi, acumulând un număr de 60 de puncte, față de cele 65 ale câștigătoarei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×