Laura Bretan, mesaj pentru Ester Peony! Ce a transmis după finala Eurovision România

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/02/2019, 11:01
Laura Bretan, mesaj pentru Ester Peony! Ce a transmis după finala Eurovision România
Mesajul Laurei Bretan după finala Erovision România

Ester Peony va reprezenta România la concursul internațional Eurovision 2019. La scurt timp după ce piesa „On a sunday” a fost desemnată câștigătoare, laura Bretan, ocupanta locului doi, deși fusese creditată de public cu cele mai mari șanse la câștigarea etapei naționale, a transmis un mesaj  prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare.

Deși  nu a reușit să câștige marea finală Eurovision România, melodia sa, „Dear Father” clasându-se pe locul doi, iată că Laura Bretan iese cu capul sus din această înfrângere. Ba mai mult, tânăra româncă născută în Statele Unite ale Americii a ținut să o felicite pe câștigătoare pentru victorie, urându-i totodată succes în concursul internațional ce va avea loc la Tel Aviv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mesajul fairplay transmis de laura Bretan câștigătoarei Eurovision România.

Felicitări, frumoaso!” , a scris Laura Bretan, alături de un mesaj de încurajare și haștagurile  #telaviv și #eurovision. Mesajul este însoțit și de o poză sugestivă care o înfățișează pe Laura bretan, în timp ce o îmbrățișează pe Ester Peony, fericita câștigătoare a selecției naționale Eurovision de anul acesta.Ester Peony, pe numele său real Ester Alexandra Crețu este o interpretă și compozitoare de origine română. Dragostea pentru muzică și scenă s-a născut de la o vârstă fragedă, pe când locuia cu familia în Canada, la Montreal. În 2014, Ester a devenit cunoscută în mediul online, videoclipurile sale cu diverse cover-uri interpretate în stil propriu fiind extrem de apreciate de internauți și nu numai. Mai mult decât atât, interpretările sale i-au adus și o colaborare cu o cunoscută casă de producție din România.

Deși Laura Bretan era considerată marea favorită a selecției naționale Eurovision de anul acesta, existând și voci care spuneau chiar că ar fi putut deveni câștigătoarea ediției de la Tel Aviv. Cu toate acestea, tânăra cântăreață nu a fost pe placul juriului internațional. În ciuda faptului că s-a bucurat de susținerea publicului care a votat-o masiv, Laura Bretan a obținut doar locul doi, acumulând un număr de 60 de puncte, față de cele 65 ale câștigătoarei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×