Laura Bretan, învinsă de o fetiţă de 12 ani în finala „America’s Got Talent”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/09/2016, 14:12
Laura Bretan, învinsă de o fetiţă de 12 ani în finala „America’s Got Talent”

Laura Bretan, câştigătoarea concursului „Românii au talent”, s-a numărat printre finaliştii celui de-al 11-lea sezon al emisiunii din SUA, „America’s Got Talent”, dar nu a reuşit să intre în posesia premiului de un milion de dolari acordat învingătorului.

Grace Vanderwaal, o fetiţă de 12 ani, cântăreaţă şi compozitoare, cu o voce cu un timbru aparte, este cea care a fost preferată de telespectatorii americani. Ea a câştigat premiul de un milion de dolari de la „America s Got Talent”, sezonul 11.

Este pentru prima oară în ultimii cinci ani când premiul cel mare al concursului din America revine unei voci talentate.

„Eşti o stea în devenire”, i-a spus unul dintre membrii juriului, Howie Mandel, cel care apăsase pe „butonul de aur” care a propulsat-o – la fel cum s-a întâmplat şi cu Laura Bretan- direct în semifinale. „Eşti atât de specială”, i-a mai spus Mandel tinerei Grace Vanderwaal, care a izbucnit în lacrimi la auzul numelui ei.

Pe pagina de Facebook a Laurei Bretan curg mesaje de felicitare din partea românilor. Pentru mulţi dintre ei, Laura Bretan este deja câştigătoarea concursului „America’s Got Talent”.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×