Lanyard-ul verde cu floarea soarelui te salvează în momente dificile. Ce semnifică

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
22/04/2020, 20:03
Lanyard-ul verde cu floarea soarelui te salvează în momente dificile. Ce semnifică
Lanyard-ul verde cu floarea soarelui purtat la gât te salvează în momente dificile sursă foto: instagram

Lanyard-ul verde cu floarea soarelui desenată pe el are o semnificație aparte. Purtat la gât, la vedere, te poate ajuta în cele mai dificile momente. De exemplu, asigură asistență specială persoanelor cu disabilități ascunse.

Ce semnifică lanyard-ul verde cu floarea soarelui, purtat la gât

Masurile de securitate de pe aeroporturi sunt foarte stricte si pot face călătoriile stresante pentru mulți călători, în special pentru cei care au nevoie de o asistență aparte. Acesta este cazul unei mame cu un copil mic, care avea o disabilitate ascunsă.

Cu un simplu gest, a făcut această situație vizibilă și a realizat ceva extraordinar, nu numai pentru familia ei, cât și pentru toți cei care trebuie să călătoarească cu avionul la un moment dat în viata lor.

O fetiță, bolnavă de autism, a fost ajutată pe aeroport

În această situație s-a aflat Kim Baker, în vara anului trecut, când a plecat în vacanță în Spania cu familia. Fetița ei avea autism, așa că a decis să poarte un simbol particular pentru a informa personalul despre nevoile speciale ale copilului sau despre orice situație care ar putea apărea în timpul zborului.

Kim a purtat un lanyard verde cu floarea soarelui și aceasta a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat vreodată, pentru că i-a călătoria complet diferită. Un agent de pază de pe aeroportul din Málaga a văzut lanyard-ul în jurul gâtului lui Kim și a escortat-o direct, împreună cu familia, pentru asistență specială, astfel încât nu a trebuit să stea la coadă pentru a trece prin toate filtrele de securitate.

Pentru copiii cu autism, starea pe distanțe lungi poate fi, uneori, imposibilă. Pot avea o criză senzorială pentru că se simt copleșiți și această inițiativă le permite să primească ajutor, astfel încât să poată avea o călătorie mult mai plăcută.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×