VIDEO şi GALERIE FOTO Imagini spion cu Lamborghini Urus! Italienii au scos bolidul la teste

Filon Stan   
în Galerie foto
05/11/2017, 08:42
VIDEO şi GALERIE FOTO Imagini spion cu Lamborghini Urus! Italienii au scos bolidul la teste GALERIE FOTO

Lamborghini spune că Urus va tripla producţia şi că peste 50% din exemplarele acestui model vor fi vândute în Statele Unite ale Americii. Lamborghini Urus va fi un model extrem de important pentru constructorul din Sant’Agata Bolognese. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Sub atenta conducere a grupului Volkswagen, Lamborghini speră ca acest model să tripleze producţia. La această oră gama Lamborghini se compune doar din modelele supersport Aventador şi Gallardo. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Lamborghini Urus se lansează pe data de 4 decembrie

Preşedintele şi CEO-ul Lamborghini, Stephan Winkelmann spune că piaţa actuală pentru modele supersport cu două portiere şi puteri de peste 400 CP merge bine acum, dar că previzionează un viitor declin. Urus va pune Lamborghini la adăpost de acest lucru.

Cel mai probabil, SUV-ul Lamborghini va fi propulsat de un motor V8 twin-turbo plus un sistem hibrid. Puterea totală va fi undeva în jur de 600 CP. Un Lamborghini Urus de serie va costa undeva peste 200.000 dolari, se vor produce probabil cam 3.000 de unităţi pe an, iar peste 50% din producţie va fi vândută în Statele Unite ale Americii, a mai spus Winkelmann.

Mult aşteptatul SUV va fi prezentat publicului pe data de 4 decembrie 2017!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×