Gigi Becali nu îl va ierta VREODATĂ! Ce PĂCAT CAPITAL a comis Prinţul

Răzvan Scarlat   
în Reality show
16/02/2014, 09:26
Gigi Becali nu îl va ierta VREODATĂ! Ce PĂCAT CAPITAL a comis Prinţul

Relaţia dintre Victor Slav şi Bianca Drăguşanu a scîrţîit încă de la început. Conform spynews.ro, Cristea ar fi luat legătura cu roşcata în luna martie, imediat după ce aceasta s-a întors dintr-o vacanţă de vis petrecută în Italia alături de actualul soţ. 

Lucrurile au luat o turnură absolut neaşteptată la foarte scurt timp după ce Victor şi Bianca au devenit soţ şi soţie. Atunci, susţine Cristea, întîlnirile s-au mutat în apartamentul lui şi în… patul lui. „Ne vedeam des! De două-trei ori pe săptămînă”, susţine fotbalistul.

Pentru a se întîlni cu Bianca, fotbalistul recurgea la diferite manevre care să nu-l facă suspicios pe Victor Slav. Dacă nu o aducea vreo prietenă într-o maşină imposibil de reperat în trafic, însuşi Cristea o lua pe Bianca, ajutat de amicii lui. În majoritatea cazurilor, roşcata stătea întinsă pe bancheta din spate pentru a nu fi remarcată de ochii iscoditori ai vreunui curios.

Toate aceste strategii însă nu l-au ţinut, se pare, pe suspiciosul Victor departe. „Cred că de mai multe ori ne-a prins Victor decît paparazzii!”, a declarat amuzat de situaţie Cristea într-un interviu acordat emisiunii „Acces Direct”.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×