La scurt timp de la DIVORŢ, Oana Cuzino dă CĂRŢILE PE FAŢĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/07/2015, 15:06
La scurt timp de la DIVORŢ, Oana Cuzino dă CĂRŢILE PE FAŢĂ

Oana Cuzino, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la PRO TV, este, la 44 de ani, o femeie singură. Divorţul de omul de afaceri Yoav Stern a fost al doilea – vedeta a mai fost căsătorită o dată -, suficient cât să-i “taie” cheful de a se implica prea curând într-o nouă relaţie.

Oana sigur nu duce lipsă de pretendenţi, însă şi-a pus “în aşteptare” viaţa sentimentală. “Nu este un subiect care să mă preocupe, am alte priorităţi în momentul de faţă”, ne-a mărturisit ea. Care sunt aceste priorităţi e lesne de înţeles: Naomi, fiica ei, cariera şi afacerile, despre care spune că sunt “mai mult o necesitate decât o pasiune”.

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

E greu statutul de mamă singură? Susţine că nu, cel puţin în ceea ce o priveşte: “Nimic nu este greu când îţi asumi responsabil orice gest şi eşti o femeie cu preocupări complexe. Atât în sfera maternităţii, cât şi în cea a carierei”.
Nu mai scrie cărţi, preferă mediul online

FOTOGRAFIATĂ pe ascuns cînd SE DEZBRACA la baie! Ce a făcut această femeie cînd a observat camera. Imaginile urmărite de milioane de oameni

Frumoasa vedetă ne asigură că a ieşit mai puternică din această încercare a vieţii şi că Naomi nu a resimţit în vreun fel despărţirea părinţilor, după 12 ani de căsnicie. “Ne trăim viaţa firesc, fiind foarte apropiate. Naomi ştie că are doi părinţi care o iubesc foarte mult şi au grijă să nu ducă lipsă de nimic, mai ales de afecţiune!”.

FOTO ULUITOR! CUM ARATA VEDETA TV ANDREEA ESCA LA 18 ANI!!! E DE NERECUNOSCUT!!!

În privinţa carierei, drumul Oanei e destul de clar: îşi continuă munca la PRO TV, unde prezintă emisiunea “Ce se întâmplă, doctore?”, dar e tot mai activă online, pentru că preferă abordarea directă. Spune că medicina evoluează atât de repede, mai ales cu ajutorul tehnologiei, încât, ca să-i ţii la curent pe oameni cu tot ce e nou, ai nevoie de un mediu uşor de accesat, cum este cel virtual.

Dezvăluiri HALUCINANTE din relaţia unui CUPLU CELEBRU al României! INSELATA după cununia civilă, a vrut SA ANULEZE nunta! 

Din acelaşi motiv a renunţat să mai scrie cărţi: are trei la activ până acum, un roman publicat în anul 2000, “Dincolo de prezent”, “Sunt gravidă, ce să fac?”, în care a scris despre propria experienţă (2003) şi “Fru­museţea nu este o misiune imposibilă”, un volum dedicat îngrijirii şi sănătăţii, care a ieşit pe piaţă în 2006.

Oana mai şi profesează în domeniul în care s-a specializat, geriatria, iar tot ce ştie şi continuă să înveţe despre cum poate fi întârziat procesul îmbătrânirii aplică pe propria piele.

“Respect toate regulile unei vieţi sănătoase, mai ales că, fiind doctor în medicină, înţeleg ce re­­percusiuni pot avea gesturile noastre de zi cu zi. Am o dietă echilibrată, fac sport şi mă odihnesc cât trebuie”, ne-a mărturisit ea.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×