La numai 17 ani, fiica lui Michael Jackson, SE MĂRITĂ cu un fotbalist

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/10/2015, 20:41
La numai 17 ani, fiica lui Michael Jackson, SE MĂRITĂ cu un fotbalist GALERIE FOTO

Fiica lui Michael Jackson, Paris, în vârstă de doar 17 ani, este ca şi căsătorită cu Chester Castellaw, un fotbalist în vârstă de 18 ani, conform starpulse.com. Familia lui Paris Jackson i-a solicitat viitorului soţ să semneze un contract prenupţial înainte de nunta stabilită pentru luna aprilie a anului viitor, după ce Paris va împlini 18 ani. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU CEI DOI)

Fiica lui Michael Jackson abia aşteaptă să se mărite şi şi-a schimbat deja numele pe contul său de Instagram, din Paris Jackson în Paris Castellaw. De altfel, această schimbare a numelui a aprins speculaţii că Paris s-ar fi căsătorit deja în secret.

Aceste zvonuri sunt însă false, conform starpulse.com. Paris are doi tutori legali: vărul său, TJ şi bunica, Katherine Jackson. Conform legii o minoră are nevoie de consimţământul acestora pentru a se mărita, iar surse din anturajul familiei Jackson au confirmat că Paris va aştepta până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Cei doi tineri vor semna un acord prenupţial tot la solicitarea familiei Jackson, pentru a proteja averea rămasă de la Michael Jackson, estimată la aproximativ 2 miliarde de dolari.

Paris şi Chester, atacantul echipei americane de soccer Real So Cal, din California, au o relaţie de câteva luni. Prima lor apariţie publică împreună s-a produs în luna mai, pe covorul roşu al unui eveniment din Los Angeles

Sursă: www.jurnalul.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×