La ce vârstă îți întâlnești marea dragoste, în funcție de zodie

Dan Suta   
în Horoscop
05/05/2020, 14:24
La ce vârstă îți întâlnești marea dragoste, în funcție de zodie
Fiecare zodie își găsește marea dragoste la o anumită vârstă. Sursa foto: pixabay.com

Află din acest horoscop special la ce vârstă îți întâlnești marea dragostea, acea dragoste adevărată, în funcție de zodie!

Vârsta la care îți găsești marea iubire, în funcție de zodie

Berbec: 34 de ani. Aceasta pare a fi vârsta ideală pentru ca nativii de foc să înceapă o relație serioasă. Până la 30 de ani, Berbecii copilăresc, iar pe parcurs își dau seama care sunt lucrurile de care au nevoie cu adevărat de la o persoană.

Taur: 28 de ani. Taurii se maturizează ceva mai repede decât Berbecii, așa că sufletul lor pereche vine înainte de atingerea vârstei de 30 de ani.

Racii, la orice vârstă, Capricornii, la niciuna

Gemeni: 38 de ani. Gemenii sunt destul de dificili în relațiile de iubire și tocmai de aceea se consideră că nu sunt foarte statornici. Își dau seama cum trebuie să arate persoana potrivită aproape de vârsta de 40 de ani.

Rac: la orice vârstă. Racii sunt ceva mai norocoși și sunt mereu gata de iubirea adevărată, de acea persoană pentru care să riște tot, să lase totul în urmă.

Leu: 35 de ani. Leii se concentrează până la această vârstă asupra carierei și abia după aceea se ocupă de clădirea unei familii alături de persoana ideală.

Fecioară: 44 de ani. Fecioarelor le place să trăiască singure, însă pe măsură ce înaintează în vârstă își dau seama că au nevoie de cineva. 44 de ani este vârsta marii lor iubiri.

Balanță: 31 de ani. Balanțele își clădesc familii în jurul acestei vârste, ba chiar unele dintre ele fac și copii în primul an de relație serioasă.

Scorpion: 53 de ani. Scorpionii hoinăresc prin dormitoare multă vreme până când descoperă persoana alături de care vor să moară.

Săgetător: 42 de ani. Săgetătorii cunosc fericirea adevărată după vârsta de 40 de ani. Până atunci, au parte de tot felul de experiențe care îi întăresc, unele destul de neplăcute, dar necesare.

Capricorn: niciodată (?). Aici treaba e mai complicată. Capricornii au firi foarte dificile și nu e exclus ca mulți dintre ei să nu aibă parte de acea mare iubire, asta pentru că ei nu prea cred în sentimentalisme.

Vărsător: 33 de ani. Aceasta e vârsta magică pentru nativii de aer, cea la care pășesc în fața altarului alături de persoana pentru care sunt dispuși să facă orice.

Pești: 23 de ani. N-ai fi spus, dar Peștii se orientează din timp pe plan afectiv. Își cunosc marea dragoste devreme și chiar fac copii din primii ani de relație.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×