La ce oră încep premiile Oscar 2019 și cum vezi Live Video gala

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 18:44
La ce oră încep premiile Oscar 2019 și cum vezi Live Video gala GALERIE FOTO
La ce oră încep premiile Oscar 2019 și cum vezi Live Video gala

Gala de decernare a premiilor Oscar 2019 se va difuza Live în noaptea de 24 spre 25 februarie, la ora 03:00. Cel mai așteptat eveniment cinematografic al anului este transmis în direct de televiziunea Film Now pentru al cincilea an consecutiv.

Cea de-a 91-a ediție a galei premiilor Oscar va avea loc duminică seară, la Dolby Theatre, Hollywood & Highland Center, din Los Angeles. În acest an, este prima dată când platforma Netflix este nominalizată la categoria ”cel mai bun film”.

La ce oră încep premiile Oscar 2019 și cum vezi Live Video gala

Premiera este posibilă datorită producției ”Roma”, în regia lui Alfonso Cuaron. Pelicula a adunat majoritatea premiilor pentru care a fost nominalizată, unde intră și trofeul BAFTA. O altă surpriză vine și din nominalizarea Incredibilii 2, la categoria de specialitate. De menționat este că filmele care au o continuare au câștigat rar. Ultima dată când o animație a mai câștigat a fost în 2010, când pe locul unu a fost ”Toy Story 3”.

La ce oră încep premiile Oscar 2019 și cum vezi Live Video gala
Gala de decernare a premiilor Oscar 2019 se va difuza Live în noaptea de 24 spre 25 februarie

Mulți au crezut că a fost și cazul producției ”Big Hero 6”, dar nu a fost așa. Cei de la BBC susțin că s-ar putea să fi contat și faptul că realizatorii ”Toy Story 3” au luat o pauză de 11 ani între primul și al doilea film din seria, iar de aici ar putea rezulta motivul nominalizării care se rezumă la entuziasmul membrilor Academiei.

Gala Oscar începe la ora 03:00

Prima gală Oscar a avut loc în data de 16 mai 1929, la Roosevelt Hotel din Hollywood. Aceasta a fost găzduită de actorul Douglas Fairbanks Sr. și a fost singura dată când premiul Oscar a fost atribuit unui film mut, ”Wings”, de Wlilliam A. Wellman și Harry d’Abbadie d’Arrast.

La ce oră încep premiile Oscar 2019 și cum vezi Live Video gala
Gala Oscar va începe la ora 03:00, la Dolby Theatre, Hollywood & Highland Center, din Los Angeles.

De altfel, și ediția următoare a adus o noutate în ochii publicului. În 1939, academia de film american, cea care a și organizat evenimentul, a început să folosească numele ”Oscar” pentru trofee. Se spune că la originea numelui se află Margaret Herrick, bibliotecara academiei, ce a spus că statueta seamănă cu un unchi al ei pe nume Oscar.

De asemenea, gala va fi transmisă și pe Digi24 gala va fi transmisă și pe Digi 24, iar aceasta va fi găzduită de Oana Zamfir. Aceasta îi va avea alături pe actorul Vlad Zamfirescu, regizorul Laurențiu Damian și pe scenaristul și profesorul de teatru Manuela Cernat. În timp ce vedetele vor sosi pe covorul roșu, prezentatoarea și invitații săi vor discuta ultimele previziuni despre preferații de anul acesta, dar și controversele pe care s-au creat în jurul unor nominalizări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×