GALERIE FOTO. La 60 de ani, Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit în secret! Cum arată soţia sa

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/10/2016, 00:06
GALERIE FOTO. La 60 de ani, Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit în secret! Cum arată soţia sa GALERIE FOTO

Artistul s-a căsătorit joi, în mare secret, cu aleasa inimii sale, Alina. Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 1, iar în faţa altarului vor ajunge pe 9 octombrie.

Cei doi au spus ,,DA”, ieri, în jurul orei 15.30. Au fost discreţi, păziţi în permanenţă de bodyguarzi, iar presa nu a avut acces la eveniment. Alături de cei doi au fost doar câţiva apropiaţi, scrie evz.ro.

După ce anul trecut a fost la un pas de moarte, Gabriel Cotabiţă şi-a revenit miraculos, iar viaţa lui a intrat pe făgaşul normal. Tot în această lună, vedeta a devenit bunic pentru a doua oară.

Nunta a fost stabilită când era în spital

Căsătoria a fost doar o chestiune de timp pentru Gabi Cotabiţă. Primul lucru pe care l-a făcut artistul când s-a trezit din comă a fost unul la care nimeni, nici măcar el, nu se aştepta. Şi-a cerut de soţie iubita care l-a vegheat zi şi noapte în cele mai grele momente!

A mai avut o căsătorie de 19 ani

Artistul a mai fost căsătorit, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy, o profesoară de limba italiană, cu care are trei fete: Aela, Eliza şi Milena. Gabi şi Ioana au divorţat în 1997. Cea mai mare fată a lui Cotabiţă, Aela, are 35 de ani, iar gemenele Eliza şi Milena au 28 de ani.

Cine este Alina

Deşi a fost văzut la braţul mai multor domnişoare, nici una nu l-a convins pe cântăreţ să mai treacă pe la altar. Din contră, acesta declara, în urmă cu câţiva ani, că nu are de gând să renunţe la burlăcie. Cumpăna pe care a avut-o în luna mai 2015, în urma unui stop cardio- respirator, i-a schimbat optica asupra vieţii. Devotamentul Alinei, în cele mai grele momente pe care l-a traversat Gabi, l-a convins pe artist că ea este aleasa.Cei doi au o relaţie de mai bine de trei ani, iar diferenţa de vârsta dintre ei este de 30 de ani. ,,Pot spune că sunt extrem de liniştit şi de fericit lângă ea. Reuşeşte să facă din mine un om care să se simtă bine. Este extrem de activă şi de pricepută în tot ce face, este o minunăţie de persoană. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, a declarat solistul, pentru ziarul  Taifasuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×