GALERIE FOTO. La 18 ani cîntărea doar 40 de kg, însă acum se laudă cu formele ei pe Instagram. Cum s-a transformat acestă tînără într-un an

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/03/2016, 15:26
GALERIE FOTO. La 18 ani cîntărea doar 40 de kg, însă acum se laudă cu formele ei pe Instagram. Cum s-a transformat acestă tînără într-un an GALERIE FOTO

Jasmin Heaney, o adolescenta de 19 ani din Dublin, si-a revenit spectaculos, dupa ce s-a luptat cu bulimia si anorexia. Intr-un an, tanara si-a schimbat complet silueta iar acum spune ca nu ii mai este rusine cu corpul ei.

La 18 ani, Jasmin ajunsese sa aiba o silueta scheletica si cantarea putin peste 40 de kilograme, dar ea, in continuare, se vedea grasa si era nemulumita.

Obsesia ei a inceput atunci cand a descoperit mai multe site-uri care incurajau aceste tulburari alimentare. Pana cand si-a dat seama familia de ce sufera, starea tinerei se agravase si cantarea mult sub greutatea normala pentru varsta ei.

„Am fost mereu privita altfel la scoala si eram obsedata sa fiu slaba ca sa fac fata. Am gasit aceste site-uri care m-au impins spre anorexie. Le verificam cu religiozitate, in fiecare zi, asa imi incepeam ziua” a povesit tanara pentru Daily Mail.

Insa, tanara s-a speriat cand a inceput sa se simta foarte rau: „Abia mai reuseam sa ma tin pe picioare si aveam dureri puternice in piept. Ca sa nu se observe cat se slaba sunt ma imbracan cu haine largi, sa nu mi se vada silueta”.

Pana la urma, Jasmin i-a marturisit surorii sale mai mari toata drama prin care trece si a cerut ajutorul specialistilor pentru a reveni in forma. Cand medicii i-au spus ca risca sa moara daca mai continua acest stil de viata, adolescenta a decis ca este timpul sa faca o schimbare radicala.

Acum, la un an de cand a cerut ajutor, Jasmin si-a revenit spectaculos si a capatat o silueta voluptoasa. Tanara a impartasit experienta prin care a trecut pe Instagram, unde se mandreste cu noile ei forma.

sursa: stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×