BOMBA ZILEI despre Lidia Buble şi Răzvan Simion! Răsturnare de situaţie care ZGUDUIE lumea mondenă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 00:00
BOMBA ZILEI despre Lidia Buble şi Răzvan Simion! Răsturnare de situaţie care ZGUDUIE lumea mondenă! GALERIE FOTO

Deşi virginitatea ei a ajuns dezbatere publică, Lidia s-a jucat de-a iubirea de mai multe ori în viaţă. Dacă ar fi să ascultăm zvonurile, în viaţa ei au fost şi bărbaţi celebri, şi mai puţin celebri. Cert este că, înainte de Răzvan, cântăreaţa a avut o relaţie cu un tânăr model.

OANA ROMAN E ÎN LACRIMI! VESTE ŞOC PRIMITĂ DE LA SOŢUL EI!

DECIZIE EXTREMĂ LUATĂ DE PRODANCA! Nimeni nu se aştepta la asta! REGHE e şocat! „ADIO! E DEFINITIV!” 

Mulţi au plâns nebuni după ea şi mulţi au iubit-o deşi nu e Zaraza. Până la Răzvan Simion, care şi-a lăsat casa şi nevasta, puritana Lidia Buble a mai făcut victime în rândul bărbaţilor, iar printre cei care i-au picat în mreje se numără şi Radu, un manechin pe trupul căruia cei 15 ani de sport pe care i-a făcut au brăzdat linii ferme şi forme bine delimitate.

VEZI POZE SUS ÎN GALERIE FOTO 

Pepe, ATAC NIMICITOR la OANA ZĂVORANU! Cum vrea să o bage în puşcărie!!!

Tânărul de 23 de ani nu este un anonim, el intrând în lumina reflectoarelor chiar înaintea Lidiei. Radu a bifat contracte cu cele mai importante branduri vestimentare din România, a jucat ca actorispită în videoclipurile unor artişti consacraţi precum Elena Gheorghe sau trupa Heaven şi a lucrat în sala de fitness cu dive mioritice de nivelul Biancăi Drăguşanu.

SINUCIDEREA CARE A ŞOCAT LUMEA MONDENĂ!

CE DRAMĂ! CELEBRUL ACTOR ROM N ARE CANCER! 

Din informaţiile noastre, tot printre aparatele de fitness a cunoscut-o şi pe Lidia Buble, care îşi făcuse abonament la sala în care antrena el.

S-au cunoscut în sala de fitness

Dintr-una într-alta, cei doi s-au apropiat, au ajuns să-şi cunoască poveştile de viaţă şi asta a creat o legătură între ei. Potrivit surselor din anturajul lor, la începutul anului, aveau deja o relaţie. Deşi Radu părea destul de prins în povestea asta, idila s-a stins destul de repede, după doar câteva luni.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! VIDEO + FOTO! VEZI CUM SE RELAXEAZĂ ÎN AREST!

“Prefer să nu comentez, face parte din trecut”, ne-a declarat Radu, contactat pe marginea acestui subiect. Aşadar, discreţi, protagoniştii poveştii au evitat să dea detalii despre despărţire, dar gura lumii nu o închide nimeni.

Potrivit zvonurilor care au împânzit oraşul de când relaţia Lidiei cu însuratul Răzvan Simion a devenit publică, cântăreaţa şi manechinul s-ar fi despărţit după ce ea ar fi început idila cu matinalul de la Antena 1. Şi, culmea, Lidia l-ar fi părăsit pe Radu…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×