Klaus Iohannis, surprins într-o postură inedită la Palatul Buckingham. Fotografia a fost publicată chiar de soția președintelui

Bogdan Solomon   
în Poze haioase
04/12/2019, 22:14
Klaus Iohannis, surprins într-o postură inedită la Palatul Buckingham. Fotografia a fost publicată chiar de soția președintelui GALERIE FOTO
Klaus Iohannis, surprins într-o postură inedită la Palatul Buckingham. Fotografia a fost publicată chiar de soția președintelui. Sursa foto: b1.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost prezent, marți seara, împreună cu soția sa, la Palatul Buckingham din Londra pentru recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la reuniunea NATO. Pe lângă discuțiile oficiale, familia prezidențială și-a făcut timp și pentru câteva momente de relaxare.

Klaus Iohannis, așa cum nu l-ai mai văzut. Președintele a fost fotografiat chiar de soția sa

De altfel, prima doamnă a avut grijă să imortalizeze o ipostază inedită în care a fost surprins partenerul său de viață. În fotografia publicată de Carmen Iohannis pe pagina sa de Facebook, președintele este surprins cu mâna ridicată spre vârful unui brad uriaș, făcând „eforturi disperate” să atingă unul dintre globurile cu care acesta este împodobit.  Vezi IMAGINILE Galeria FOTO!

Soția șefului statului are grijă ca fiecare apariție publică să fie încununată de succes, iar evenimentul de la Palatul Buckingham nu putea face nici el excepție. La întâlnirea cu Regina Angliei, doamna Iohannis a purtat o rochie fluidă de un albastru regal, căreia i-a accesorizat o pereche de pantofi, dar și o poșetă în nuanțe de roz pal.

Carmen Iohannis, discuție cu Regina Elisabeta a II-a!

Prestigiosul eveniment le-a prilejuit fotografilor oficiali să surpindă și un moment cât se poate de interesant Regina a avut un schimb savuros de replici cu Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, chiar sub privirile Melaniei Trump. Ulterior, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a alăturat și ea discuției.

De remarcat că soții Iohannis s-au întreținut pe durata recepției găzduite la Palatul Buckingham din Londra și cu Boris Johnson. Alături de ministrul de Externe Bogdan Aurescu, șeful statului a luat parte și la dejunul de lucru oferit de preşedintele SUA pentru liderii țărilor care alocă 2% din PIB sectorului de apărare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×