Klaus Iohannis, prima reacție după ce a fost huiduit la Iași: „Nu m-am supărat absolut deloc”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 17:04
Klaus Iohannis, prima reacție după ce a fost huiduit la Iași: „Nu m-am supărat absolut deloc”
Klaus Iohannis, prima reacție după ce a fost huiduit la Iași *foto: facebook Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a oferit o primă reacție după ce a primit huiduieli în timpul discursului de la Iași, prilejuit cu ocazia Micii Uniri.

Președintele României s-a arătat chiar bucuros de faptul că a fost contestat și a sublinait încă o dată necesitatea investițiilor în zona Moldovei. Iohannis susține că nemulțumirile ieșenilor au venit pe fondul acestor lipsuri, în special al amânării proiectului Autostrăzii A8 Iași – Târgu Mureș.

Klaus Iohannis, prima reacție după ce a fost huiduit la Iași

Klaus Iohannis a discutat cu presa după discurs și a spus că nu este deloc afectat de faptul că a fost huiduit:

„Așa cum am comentat de fiecare dată, sunt foarte bucuros că în România avem o democrație vie, care se manifestă și, în așa o zi frumoasă cum este astăzi, nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are dreptul la opinia lui și cred că, în ansamblu, lucrurile merg și aici, pentru Iași, din ce în ce mai bine”, a spus președintele României.

Întrebat despre diferențele dintre Moldova și restul țării, Iohannis a spus: „Este foarte, foarte trist că Moldova a rămas puțin în urmă și din acest motiv am venit împreună cu Prim-ministrul și cu mulți membri din Guvern să arătăm solidaritatea și preocuparea noastră și vom rezolva o mare parte din problemele Moldovei.”

Klaus Iohannis, huiduit și aplaudat în timpul discursului prilejuit de Mica Unire

Klaus Iohannis a avut parte de o recepție mixtă cu ocazia discursului ținut la Iași, de Mica Unire. Încă din momentul în care a ajuns la microfon, Iohannis a fost huiduit de o parte din publicul prezent. Liderul de la Cotroceni și-a păstrat calmul și a spus zâmbind „văd că părerile sunt împărțite”.

Klaus Iohannis a avut parte de noi huiduieli în momentul în care a vorbit despre necesitatea alegerilor anticipate. Totodată, președintele României a fost ovaționat când a vorbit de necesitatea infrastructurii și de construirea Autostrăzii Moldovei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×