Klaus Iohannnis a făcut anunţul. Cine va fi noul premier al României

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
16/01/2018, 12:46
Klaus Iohannnis a făcut anunţul. Cine va fi noul premier al României

Preşedintele Klaus Iohannis l-a numit în funcţia de premier interimar pe fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor! 

„Premierul Tudose mi-a înaintat demisia şi am acceptat-o. Această situaţie în care s-a ajuns mă nemulţumeşte profund şi este o situaţie care mă îngrijorează. Iată că la un an de la alegeri, primul an de după alegeri, avem deja două Guverne PSD eşuate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Klaus Iohannis l-a numit pe Mihai Fifor în funcţia de premier interimar

Acum, evident, că este nevoie de un Guvern pentru a scurta cât se poate de mult situaţia de incertitudine. Eu vreau să avem o procedură rapidă, care va duce la stabilirea unui nou Guvern, fiindcă această nesiguranţă politică nu trebuie să genereze instabilitate politică. Şi, mult mai imp, vreau să previn posibile urmări economice negative”, a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis a declarat că vrea să pună capăt rapid acestei crize politice şi va trimite invitaţii la consultări partidelor parlamentare. Alegerea lui Mihai Fifor nu este o surpriză. Este un apropiat al lui Liviu Dragnea, şi a fost ales de liderul PSD la şefia unui for important din partid, Consiliul Naţional al PSD.

 

Închide ×