Klaus Iohannis, încă un atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Dăm graţiere pentru corupţi, la 20 de ani de la Revoluţie”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 19:46
Klaus Iohannis, încă un atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Dăm graţiere pentru corupţi, la 20 de ani de la Revoluţie”
Președintele Klaus Iohannis a lansat noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea și PAS, despre care a afirmat că este un partid împotriva cetățenilor români

Președintele Klaus Iohannis a lansat noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea și PAS, despre care a afirmat că este un partid împotriva cetățenilor români. De altfel, liderul de stat a arătat că din cauza prezenței slabe la vot, în anul 2016, a ajuns PSD la Putere. Mai mult, acesta a descris perioada în care ne aflăm drept o ”catastrofă”.

”PSD sub Dragnea a ajuns un partid anti-european, anti-justitie, anti-investitii. Este foarte trist, pentru că toate studiile arată că romînii sunt niște proeuropeni. Iată cum PSD, sub Dragnea, a ajuns un partid împotriva românilor”, a declarat președintele României.

Klaus Iohannis a lansat încă un atac la adresa lui Liviu Dragnea

De asemenea, Iohannis nu și-a exprimat uluirea față de OUG pe amnistie și grațiere, dat fiind faptul că ”niște penali conduc partidul de guvernare”. ”Cum putem să ajungem în anul 2018 şi să discutăm pe faţă despre amnistie şi graţiere pentru că nişte penali conduc partidul de guvernare, la 28 de ani de la Revoluție, cand am militat pentru stat de drept, pentru anticoruptie.

Klaus Iohannis, încă un atac la adresa lui Liviu Dragnea:
Klaus Iohannis, alături de Liviu Dragnea

Nici după război persoane penale nu au ajuns la conducerea statului şi dacă a dat Ceauşescu graţiere a dat-o pentru că a fost o aniversare a statului, dar în niciun caz ca să spele dosare”, a adăugat liderul statului.

Klaus Iohannis: ”Am reușit să pun România pe harta europeană destul de sus”

Cât despre motivul pentru care toate voturile ar trebui să se îndrepte tot spre acesta și în 2019, Iohannis a precizat că până acum a reușit să facă destul de multe ”Am reușit să pun România pe harta europeană destul de sus”, a spus președintele.

Klaus Iohannis, încă un atac la adresa lui Liviu Dragnea:
Liderul de stat a arătat că din cauza prezenței slabe la vot, în anul 2016, a ajuns PSD la Putere

”Am dovedit în câteva rînduri că ştiu ce trebuie făcut şi cum trebuie făcut. Sunt un politician ce ascultă ce are alegătorul de spus şi am reuşit să vin cu iniţiative bune, să construiesc, şi în câteva rânduri am reuşit să opresc unele prostii”, a mai spus președintele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×