Klaus IOHANNIS şi soţia lui, CRITICAŢI pentru că au postat ACESTE FOTOGRAFII pe FACEBOOK! Vezi imaginile cu preşedintele ROM NIEI DESFIINŢATE pe internet

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/10/2015, 00:00
Klaus IOHANNIS şi soţia lui, CRITICAŢI pentru că au postat ACESTE FOTOGRAFII pe FACEBOOK! Vezi imaginile cu preşedintele ROM NIEI DESFIINŢATE pe internet GALERIE FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii din Statele Unite, unde a participat la summit-ul NATO. 

O parte dintre ele nereuşite, consideră jurnalistul Bogdan Stoica, pe contul său de Facebook, care i-a criticat pe soţii Iohannis. (imaginile 11 şi 21 din galeria foto).

Galerie FOTO! SCANDALOS! Chiar aşa ARATĂ! Ea e PROFESOARA care ŞI-A SEDUS elevul de 15 ani! 

Acesta compară o fotografie postată duminică de şeful statului, după ce a vizitat alături de Prima Doamnă memorialul de la Ground Zero, construit în locul Turnurilor Gemene, în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001, cu o imagine din acelaşi loc postată de Barack Obama.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE DIN CAUZA CĂRORA PREŞEDINTELE IOHANNIS ESTE FĂCUT PRAF!

“Uitaţi-vă la postura corporală a lui Obama, şi cât de departe stă soţia de el, pentru că, o fi soţul ei, dar e şi preşedintele SUA, dar şi cât de penibil se uita familia Iohannis în obiectivul camerei, cu privirea aia care spune <>. Fotografia lui Obama te face să te gândeşti la viaţă şi moarte, la politică, la terorism. Fotografia românească e din seria <>.

GALERIE FOTO. Dezvăluire INCENDIARĂ! Asta e BOMBA SEXY a lui Vladimir Putin! Imaginile au fost făcute PUBLICE! 

 Uitati-va cata grija a avut fotograful lui Obama sa sugereze sobrietatea momentului si micimea presedintelui american in fata poporului american simbolizat de monument, si cat de banala si de „turistica” e fotografia noastra”, a atras atenţia jurnalistul.

DRAMA Ancăi Ţurcaşiu! Un nou caz Mădălina Manole!

Iohannis a mai postat o altă imagine pe contul său de facebook, fotografie care a atras din nou o mulţime de critici:

„Fotografie este stramba. Incadrarea este gresita, linia dintre perete si tavan ii trece prin cap presedintelui. Nici o femeie nu trebuie fotografiata din profil, daca n-are nasul perfect, iar Prima Doamna nu-l are. Cand subiectul tocmai si-a umplut burta cu ceva, nu îi fotografiezi burta. Nu inteleg de ce tine Iohannis mana asa, pare ca vrea s-o pocneasca pe Prima Doamna; din nou, fotograful putea atentiona asupra acestui aspect. Era atat de usor ca cele doua prize sa nu se vada. Asa, prezenta lor alimenteaza glumele alea cu presedintele-robocop. Rautacioase, scrise de pesedisti, evident.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

E bine sa se vada drapelul tricolor cand faci o poza cu presedintele. Dar nu intre picioare. Niciodata-niciodata!

Poze de colecţie! Prodanca, gravidă. Nu ai văzut-o niciodată aşa!

Cand fotografiezi un cuplu, ai grija la elementele care pot sugera altceva decat vrei. Sina aia din podea, menita probabil sa sustina un perete-cortina de segmentare a unei sali de evenimente, sugereaza o ruptura intre cei doi. Apropo: cate poze de nunta ati vazut cu mirele si mireasa de o parte si de alta a pragului? Doamna Iohannis: cand vi se face o fotografie din fata, stati in apnee! Asa stau si eu, asa ar trebui sa stea toti oamenii cu un pic de burta care poarta haine mulate.

A zecea problema nu e fotografică, ci fashionică. Ma refer la modelul si la culoarea cravatei. Nu merge, nene! Nu in filmul asta, cu granguri mari de tot”, a scris jurnalistul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×