Kira Hagi, mesaj de ziua lui Gică Hagi: Te iubesc până la cer și inapoi

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
05/02/2020, 21:39
Kira Hagi, mesaj de ziua lui Gică Hagi: Te iubesc până la cer și inapoi
Kira Hagi a transmis un mesaj emoționant de ziua tatălui său. Sursa foto: Facebook

Este zi de sărbătoare în sportul românesc, pentru că Gică Hagi, cel mai important fotbalist pe care l-a dat țara noastră vreodată, împlinește frumoasa vârstă de 55 de ani. Prietenii, foștii colegi din Gnerația de Aur, nume sonore ale sportului mondial și nu numai, cu toții i-au transmis „Regelui” nenumărate mesaje și gânduri bune.

Mesajul emoționant transmis de Kira Hagi în ziua în care tatăl său a împlinit vârsta de 55 de ani

Cel mai emoționant dintre acestea a fost transmis de fiica sa, Kira, prin intermediul rețelelor de socializare. „Sunt cea mai norocoasă din lume pentru că te pot numi „tată” şi îți fac şi eu o urare să audă toată lumea: să fii sănătos, să fii bucuros şi să ne trăieşti mulți ani fericiți! Te iubesc până la cer şi înapoi!”, a scris aceasta pe contul său de Facebook.

Tânăra actriță de 23 de ani a reușit să îl impresioneze pe tatăl său cu prestația din filmul românesc, „Între chin și amin”, dar și să stârnească admirația criticilor de specialitate, iar recent a făcut un nou pas în lumea artei, lansând prima expoziție de pictură care îi poartă numele. De altfel, Gică Hagi nu a ezitat niciodată să spună deschis cât de mândru este de fiica sa, chiar dacă nu a ales să îi calce pe urme, la fel ca Ianis.

Gica Hagi le-a mulțumit tuturor pentru urări printr-un mesaj pe Facebook

Copleșit de numărul uriaș de urări pe care le-a primit de ziua sa, „Regele”a ținut să le răspundă tuturor printr-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului său, FC Viitorul. Printre cei cărora fostul mare decar al României le-a adresat mulțumiri speciale se numără președintele României, Klaus Iohannis.

Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele urări, pentru mesajele pe care mi le-ați transmis în această zi specială pentru mine. Mulțumesc familiei, prietenilor, foștilor sau actualilor colegi din țară sau din străinătate, antrenorilor, cluburilor, suporterilor, reprezentanților media, tuturor celor care printr-un mesaj sau printr-un gând bun au dorit să mă felicite la aniversarea celor 55 de ani.

Mulțumesc, de asemenea, domnului președinte al României pentru mesajul de felicitare trimis cu ocazia zilei mele de naștere. Vă doresc tuturor să fiți mereu pozitivi, să aveți gânduri frumoase care să vă însoțească în tot ceea ce faceți, iar visurile fiecăruia dintre voi să devină realitate. ⁣Sănătate și împliniri tuturor!⁣”, a transmis Gică Hagi.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×