Kim Kardashian A NĂSCUT. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/12/2015, 00:00
Kim Kardashian A NĂSCUT. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară GALERIE FOTO

Kim Kardashian a născut sâmbătă un băieţel, ea şi Kanye West devenind părinţi pentru a doua oară. Kim (35 de ani) publicase, pe o reţea de socializare, cu o seară înaint un selfie cu burtica de gravidă şi anunţa că este gata oricând să nască. Se pare că micuţul nu s-a lăsat deloc aşteptat, ba chiar a venit e lume mai devreme decât ar fi fost programat.

Vedeta a născut cu trei săptămâni mai devreme, la finalul unei sarcini cu probleme. Ea a suferit o intervenţie medicală, bebeluşul nefiind aşezat în poziţia necesară naşteri. până de curând. Aşa că a fost nevoită să apeleze la medici, care au întors copilul. Procedura nu ar fi fost una foarte uşoară, iar Kim notând pe blog-ul său că i s-a părut chiar mai dureroasă decât naşterea.

Kim şi soţul ei Kanye nu au anunţat încă numele copilului şi nici nu au publicat nici o fotografie cu micuţul. Băieţelul este perfect sănătos, potrivit anunţurilor făcute de reprezentanţii celor doi. „Kim Kardashian West şi Kanye West i-au spus bun venit pe lume fiului lor, în această dimineaţă. Mama şi copilul se simt bine”, se arată în declaraţia dată publicităţii.

Kim şi Kanye mai au o fetiţă North West, în vârstă de doi ani şi jumătate.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×